INTIMNA depilacija: Izaberite pravu FRIZURU

by | 9 Marta, 2011
Brazilska depilacija
Šta treba da uradite: Dlačice su vrlo kratke, usne depilirane, kao i cijela tanga oblast (da, mislimo na dio između vaših "obraza" na guzi!). Depilirajte se voskom ili brijačem, ostavljajući "traku" široku 1,5 cm i dugačku 3 cm.
Top-savjet: Tipovi: "playboy" – vrlo tanka, jedva vidljiva "traka" malja; stil "teardrop" – duže malje i "traka" koja je u dnu zaobljena, a na vrhu zašiljena.
 
 
 
Charlie Chaplin
Šta treba da uradite: Iskažite svoje divljenje C.C. ali i drugim ikonama – Elvisu (dva zulufa i jednu rolnu iznad njih) ili Marilynki (ofarbajte se u platinastoplavo!)
Top-savjet: Ne shvatajte ovo previše ozbiljno. Neka to bude duhovita igra koja će zabaviti vas i vašeg partnera. Da biste kreirali ovo "umjetničko djelo" možete i sami da eksperimetišete brijačem i sredstvom za depilaciju. Ko zna, možda slučajno napravite i Barta Simpsona!
 
 
 
Moćni muf
Šta treba da uradite: Postiže se depilacijom bikini zone, dok je ostatak malja kratak, ali dovoljne dužine da bude kovrdžav. Malje na vrhu treba da se oblikuju u polukružnu liniju.
Top-savjet: Ošišajte malje trimerom cijelom površinom, dužine 1 cm, a onda zaoblite vrh. Usne možete potpuno da depilirate ili da ih ostavite malo "pufnastim" – kako vam je volja!
 
 
 
 
Kišni oblak
Šta treba da uradite: Malje treba da budu istanjene na vrhu, a gušće na dnu. Depilirajte se tako da ostane samo "obrnuti trapez" na sredini pubične oblasti. Pomoću makaza ili električnog trimera stanjite malje vodeći računa da one iznad usana budu duže. 
Top-savjet: Ako zamolite svog dragog da vam pomogne, to zaista može da bude nezaboravno erotsko iskustvo.
 
 
 
Ventilator
Šta treba da uradite: Stil koji izgleda baš onako kako se zove – širok na vrhu, a postepeno se sužava prema dnu. Obrijte dlačice električnim trimerom sasvim blizu kože, a krajeve pažljivo izravnajte voskom.
Top-savjet: Radi veće preciznosti obratite se profesionalcu koji će oblikovati vaše pubične malje voskom za depilaciju.
 
 
 
 
 
Chic&glam
Šta treba da uradite: Ovo je u osnovi uža varijanta "ventilatora". Poslije depilacije bikini oblasti, električnim trimerom uklonite ostatak dlačica, tako da djeluje uredno.
Top-savjet: Ovaj stil idealan je za žene koje žele da postignu "manikiran" izgled, ali bez mnogo muke. Ovu fotku možete pokazati svom partneru, dajte mu makaze i recite mu da prione na posao!
 
 
Mala zakrpa
Šta treba da uradite: Ova, pravilno formirana "zakrpa" prekriva centralni dio velikih usana, dok je ostali dio potpuno depiliran. Uklonite malje voskom ili brijačem, od gornje linije dlaka 2-3 cm iznad otvora gornjih usana.
Top-savjet: Ova "frizura" nerijetko izaziva neugodnosti – dlačice koje rastu mogu prilično da smetaju (bockaju, svrbe), pa koristite blagi šampon sa regeneratorom. Isto tako, bolje je da koristite vosak umjesto brijača.
 
 
Skulptura
Šta treba da uradite: Svi oblici su u opticaju: srca, strijele, munje… Čak i logo nekog fancy branda! D&G, Gucci, Prada…
Top-savjet: Obratite se profesionalcu jer biste u suprotnom mogli da završite sa nekim komičnim ili deformisanim likom. Takođe, od profesionalca možete da tražite i da oboji vaše "remek-djelo". Ako odlučite da napravite srce, ono će svakako bolje izgledati u ružičastoj nego u… prirodnoj boji vaših malja!
 
 
 
Skoro prirodno
Šta treba da uradite: Ovo i sami možete da uradite. Ipak, ako se odlučite za profesionalca, tražite da ukloni malje koje rastu od pregiba noge do unutrašnjeg dijela butina. Ostatak dlačica treba da ostane onakav kakav jeste.
Top-savjet: Kada već redovno koristite šampon i regenerator za njegu kose, ne postoji realan razlog zbog kojeg isti tretman ne biste mogli da primjenjujete i "tamo dole". Redovna upotreba regeneratora znači da će i vaša donja "kosica" biti svilenkasta i meka na dodir.
 
 
Hollywood
Šta treba da uradite: Svaka kozmetičarka, koja dobro radi svoj posao i drži do svog renomea, treba da zna šta želite kada izgovorite riječ "Hollywood". Ako nije sigurna, biće sasvim dovoljno da joj kažete: "Skini mi sve!". 
Top-savjet: Ukoliko imate jake malje, onda je ovaj stil samo za "povremenu upotrebu", jer ćete, u suprotnom, trpiti žestoke bolove i bockanja. Najbolje je da se uradi voskom jer bi brijanje moglo da iziritira kožu. Osjećate napon kreativnosti? Zalijepite malo štrasa (onaj što se stavlja na dekolte!) ili neku privremenu tetovažu.
 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.