Otkrijte! Šta donosi praznični, decembarski broj Ljepote&Zdravlja

by | 30 Novembra, 2021
Ljepota&Zdravlje decembar 2021.

“Svi znamo da je optimizam važan, jer pozitivno utiče na naše mentalno i fizičko zdravlje”, piše u rubrici Pismo urednice naša glavna i odgovorna urednica Aida Olević Maljević.

“Uz optimizam, istraživanja pokazuju da riječ ‘hvala’ pomjera granice, učvršćuje odnose i čini nas sretnijim. … I, iako izražavanje zahvalnosti nema vremensko ograničenje, i uvijek je pravovremeno, ovaj pretpraznični trenutak, u kojem se nalazimo, idealno je vrijeme da pokažemo ljubaznost i izrazimo zahvalnost, onima koji nas okružuju.”

Uživajte u decembarskom izdanju i prazničnom periodu koji je pred nama!

Zavirite s nama u decembarski broj Ljepote&Zdravlja! 

Decembarski broj Ljepote&Zdravlja donosi…

#1 Pokloni za vas

Sada već tradicionalno, praznično darivanje koje su pripremili prijatelji i pokrovitelji našeg magazina – čeka vas od danas (30. novembar): u štampanom izdanju (gdje ćete pronaći neophodna uputstva tj. kako da učestvujete u darivanju)!

#2 Women Power

Popularne glumice i prijateljice – Tamara Dragičević i Nina Janković – koje su povezane i porodičnim vezama, otkrile su nam kako vide položaj žene u današnjem društvu, koliku pritom ulogu igra ženska solidarnost, a osvrnule su se i na važnost izbora partnera – za uspjeh na svim životnim poljima.

#3 Glam akcenti

Iako će i ova praznična sezona očigledno biti drugačija, nećemo se odreći određene doze glamura – bio on suptilan ili naglašen. Predstavljamo makeup lookove koji su nas osvojili.

#4 NG City Lights

Novogodišnja euforija počinje i prije decembra (barem kod nas). Komadi sa šljokicama su must-have… samo neka svjetluca!

#5 Veliko finale

Ovi predivni deserti – savršeni za praznike, ali i za bilo koju drugu priliku – napravljeni su od zdravijih namirnica i sadrže manje šećera od njihovih klasičnih varijanti. Pritom svaki od njih u fokus stavlja voće – koje je već prirodno slatko i bogato vlaknima. Uživajte!

ljepotaizdravlje.ba

Ljepota&Zdravlje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.