Prelistavanje! Koje teme donosi majski broj Ljepote&Zdravlja

Evo prilike da zavirite među stranice novog štampanog izdanja magazina Ljepota&Zdravlje

by | 30 Aprila, 2021

Dobro došle u naš majski broj – kojim iznova slavimo sve ono što će nam omogućiti da izgledamo dobro (fitness), osjećamo se zdravo (zdrava hrana) i samopouzdano (rad na psihi). Već s naslovne strane glumica Marija Karan šalje poruku da se osjeća dobro u svojoj koži. Ako pažljivo pročitate intervju shvatićete da nije riječ samo o konfekcijskom broju koji nosi, kao ni savršeno izvajanom tijelu na kojem je radila tokom pandemije… A svaka čast na tome!

Biramo pet rubrika na koje želimo da vam skrenemo pažnju.

#1 Spremne za akciju

Predstavljamo naš izbor patika za 2021. Novi modeli ne samo što plijene svojim izgledom, već će i svaki vaš pokret pretvoriti u pravo zadovoljstvo.

#2 Vježbajte izvan kuće!

Tokom protekle godine postali smo pravi eksperti za vježbanje u kućnim uslovima. No, s dolaskom lijepog vremena, fizičke aktivnosti postaju nam još atraktivnije. Efekti vježbanja na otvorenom, uz neograničenost prostora, još su bolji.

#3 Lake Escape

Samo priroda može pružiti zen i sanjivu atmosferu, pa smo pobjegli na jezero da bismo vam predstavili edgy proljetne komade u koje smo zaljubljeni!

#4 Proljetni make-up diktati

Nova sezona nalaže nova pravila. Mi smo prigrlili pet koje glase: 1. Ponesite šiške. 2. Minimalizam u fokusu. 3. Ukrasi za kosu. 4. Poljupci u boji trešnje. 5. Samo obris sjenke.

#5 Baš savršena jaja

Ako bi bilo potrebno da izdvojimo samo jednu, savršenu namirnicu, onda bi jaja, definitivno, bila na vrhu liste kandidata. Uklapaju se u svako jelo i u svaki desert, divnog su ukusa, a po sastavu su odlična kombinacija esencijalno važnih nutrijenata – proteina, masti i vitamina.

 

S. Vujanović

Ljepota&Zdravlje PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.