Saznajte šta donosi praznični broj Ljepote & Zdravlja!

by | 30 Novembra, 2023

Prelistavamo decembarsko izdanje Ljepote & Zdravlja, koje će biti na kioscima od 30. novembra do 29. decembra. A koje smo teme u ovom broju odabrali za vas? U ovom postu zavirujemo u pet rubrika – a još mnogo toga važnog i inspirativnog očekuje vas u samom magazinu

Uz svaki primjerak štampanog izdanja Ljepote & Zdravlja Garnier Body Superfood brzoupijajuća krema za tijelo na poklon

Garnier Body Superfood Avokado Oil + Omega 6, brzoupijajuća krema za tijelo, za suhu do veoma suhu kožu. Obogaćena uljem avokada, sa visokom koncentracijom hranjivih tvari koje njeguju kožu, i omega 6 masnim kiselinama, poznatim po svojstvima koja pomažu jačanju lipidne barijere. *fotografija je ilustrativnog karaktera*

#1 Cover Story: Džejla Ramović – Muzika – najiskrenija ljubav

Na naslovnici: Džejla Ramović / Editor on set: Aida Olević Maljević / Foto: Aleksandar Arsenović / Stilistkinja: Gasha Miladinović / Šminka: Sanjin Egon / Frizura: Elma Hadžifejzović – Ogledalce / Mjesto snimanja: Swissotel Sarajevo

Džejla je jedna od najpoznatijih umjetnica iz Bosne i Hercegovine, koja svojim glasom osvaja i oduševljava ljude širom svijeta. Tokom razgovora, zrači pozitivnom energijom, samopouzdanjem i profesionalizmom, a zbog činjenice da se u medijima pojavljuje već skoro 10 godina, gubi se iz vida da se radi o vrlo mladoj umjetnici, koja će impresionirati brojne ljude u decenijama koje su pred nama. Njena predanost i profesionalizam su evidentni u svemu što radi, pa tako i na snimanju za našu naslovnicu.

„Preseljenje u Španiju radi studija bila je odluka koja je obogatila moje obrazovanje, ali i lični rast. Gledam na to kao na jedno divno iskustvo koje je doprinijelo širenju horizonta na više različitih nivoa. Bogatija sam za jednu novu državu, jedan novi grad u kojem sam živjela, jedan novi jezik i kulturu koju sam upoznala, za mnogo novih, divnih ljudi koje danas mogu zvati svojim prijateljima. Sve to je u mnogo čemu doprinijelo mom ličnom razvoju, ali i profesionalnom uspjehu“ – otkrila nam je Džejla.

#2 Praznična euforija i pokloni za vas!

Kako drugačije da započnemo decembarski broj Ljepote & Zdravlja, nego – poklonima! Kao i prethodnih godina, prijatelji i partneri Ljepote & Zdravlja pripremili su za najsretnije od vas zaista vrijedne poklone. Zasigurno će biti teško izabrati samo jedan poklon!

Sve detalje kako da učestvujete u darivanju pronađite u našem štampanom izdanju.

#3 TikTok beauty trendovi 2023. sa food predznakom

Kako se primičemo finišu godine, sve smo skloniji tome da podvlačimo crte i izvlačimo (barem nekakve) zaključke. Kada nam glava „prosvira” od traženja ličnog smisla u svemu kroz šta smo prošli u 2023., prebacujemo se na one lakše, zabavnije teme. Ako guglate TikTok i beauty trendove u istoj rečenici, dobićete na stotine tekstova koji analiziraju svaki hashtag koji je na toj mreži uzletio makar na dan. Upravo se TikTok pokazao kao dobar rasadnik ideja koje se tiču šminke i njege, jer je brza video priroda te mreže odlična za kratke „pokazne vježbe”

#4 Zdravstveni ciljevi za 2024.

Na kraju godine, zbrajamo poslovne uspjehe, realizovana putovanja, sabiramo ostvarene želje, postignute ciljeve na emotivnom planu, sumiramo sve važne trenutke u porodici. I da – zahvalni smo na tome što smo zdravi. Ali da li se i zapitamo radimo li dovoljno na tome da to zdravlje i sačuvamo.

#5 Svjetla, ukrasi, raskoš

„Svako može da stvori magiju u svom životnom prostoru ukoliko bar malo te magije nosi u sebi. Osnovni preduslov za kreiranje dekoracije ne mora da bude ni svilena traka, ni skupa staklena kugla, već ta magija i ljubav koju želi da podeli sa drugima ili sa samim sobom. Eto, ja sam je u početku dijelio samo sa sobom“, rekao nam je Vuk Tomić.

 

ljepotaizdravlje.ba

iStock via Getty/Instagram