Prelistavanje: Šta donosi januarski broj Ljepote&Zdravlja?

by | 30 Decembra, 2021

Januarski broj Ljepote & Zdravlja čeka vas na kioscima od 30. decembra do 27. februara. Zavirite u praznično izdanje…

Kraj je godine i vrijeme da se resetujemo! U ovom prazničnom broju priredili smo za vas teme koje će vas, nadamo se, inspirisati na pozitivne promjene.

Januarski broj Ljepote & Zdravlja donosi…

#1 J.Lo: Najbolje godine

Godina 2021. bila je turbulentna za J. Lo: pokrenula je prvu samostalnu beauty liniju, raskinula s vjerenikom takoreći pred vjenčanje, pomirila se s ljubavlju svog života – poslije 17 godina, a najavila je i premijeru filma početkom naredne godine. I to sve u 52. godini, dok je njena tri decenije duga karijera neprestano u usponu. Kako sve to postižeš, J. Lo?

#2 Winter Wonderland

Naša modna zimska bajka je tu! Junaci ove priče su bezvremenski komadi koji nikada neće izaći iz mode: crveni džemper, beretka, odjeća posuta šljokicama, elegantne crne hlače… Da, moguće je biti u trendu + glam i na ledu, to jest na snijegu! Dodajte svemu ovome i dobro raspoloženje i krenite s nama u winter wonderland!

#3 Ukusi svijeta

Šest spektakularnih jela na stranicama koje vas čekaju u januarskom izdanju kreirali su vrhunski šefovi kuhinja, sa različitih tačaka Zemljine kugle. Oni su koristili autentične kulinarske tehnike i stilove, kao i zdrave namirnice, sa ciljem da vas povedu na putovanje kroz ukuse i povežu vas sa različitim narodima i kulturama.

#4 Vježbajte bez obzira na mali prostor

Nema te ni mnogo mjesta u stanu niti mnogo opreme? Ipak, to ne smije da vam bude izgovor da ne vježbate kod kuće. Pripremili smo za vas kratak, a vrlo efikasan, trening koji ne zahtijeva mnogo prostora.

#5 Magija manifestacije

Društvene mreže vas mogu navesti da vjerujete da su manifestacije jednostavna stvar i da je potrebno samo doviknuti svoju želju univerzumu. Ali, to zapravo ne funkcioniše tako. Šta je dobra vijest? Možete napraviti promjenu ako ste voljni da radite na njoj.

Manifestacija zahtijeva rad na sebi i svakodnevnu praksu, tako da budete otvorene svijesti prema mogućnostima koje vas okružuju, prijemčivi i spremni da slijedite svoje snove. Još zvuči pomalo nadrealno? Upravo tu, na raskrsnici nauke i duhovnosti, pomoći ćemo vam da razjasnite ono šta manifestacija jeste i kako da, pomoću nje, dobijete ono što najviše želite.

ljepotaizdravlje.ba

LJEPOTA&ZDRAVLJE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.