Prelistavanje! Šta donosi julski broj LJEPOTE&ZDRAVLJA

Izabrali smo pet tema koje ne smijete da propustite u julskom broju...

by | 30 Juna, 2021

Julski broj Ljepote&Zdravlja bavi se temama snažnog tijela i zdrave psihe.

– Važno je da prihvatimo svoje tijelo u cjelini da bismo mogli da ga zavolimo, a onda potom i da ga bez ustezanja izložimo razgolićeno na plaži – apeluju naše sagovornice u okviru rubrike Recepti za samopouzdanje (više pogledajte ispod).

– Ovog ljeta pronađite ne onaj kupaći koji će sakriti vaše nedostatke, a otkriti vaše adute, već onaj u kom ćete se najbolje osjećati – piše u pismu urednika na strani 4 Siniša Vujanović. – Potražite ga na stranicama našeg magazina i rasterećeni kročite u ljeto u kojem će najvažnije biti kako se osjećate, a ne kako izgledate.

#1 Dobar osjećaj u sopstvenoj koži

Jedna od naših najuspješnijih manekenki otkriva nam crtice iz svog profesionalog života, ali i kako brine o sebi – fitness i beauty režim, te šta je sve danas potrebno za uspjeh u modnom svijetu. Tu je i njen recept za uživanje i nekoliko savjeta za stalni rad na sebi.

#2 Recepti za samopouzdanje (na plaži)

Pitali smo nekoliko poznatih dama kako se bore sa svojim nesigurnostima, kad dođe vrijeme da se skinemo u kupaći kostim. Njihovi savjeti su nas oduševili!

#3 Modni editorijal: Summer Vibes

Za naše vibrantne i razigrane stylinge – nije nužno da odete na more ovog ljeta, sasvim će dovoljno biti da se otisnete na produženi vikend van grada… I uživanje može da počne!

#4 Ljetni food specijal: Zalogaji s ukusom ljeta

Vrijeme je da nabavite sveže namirnice s pijace, podmažete rešetke roštilja i, dok se priprema hrana, uživate uz osvježavajuće piće. Savjeti vještih kuhara, njihovi recepti i mali trikovi pretvoriće vaše obroke u prave gastronomske delicije.

#5 Ženski mozak u fokusu (konačno)!

Zašto je ženski mozak osjetljiviji od muškog kad su u pitanju različiti neurološki problemi – od glavobolja, preko anksioznosti do Alzheimerove bolesti. Zahvaljujući novim istraživanjima koje vode neuronaučnice (da, uglavnom žene!) , stižu saznanja o uticaju pola na mozak! Plus: Kako da iskoristimo te informacije da bismo zaštitili svoje neurološko zdravlje.

Uživajte u julskom broju!

ljepotaizdravlje.ba

Ljepota&Zdravlje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.