Prelistavanje: Šta nam donosi novembarski broj Ljepote&Zdravlja?

by | 30 Oktobra, 2021
Ljepota&Zdravlje novembar 2021

Zavirite sa nama u novembarski broj Ljepote&Zdravlja!

Ljepota&Zdravlje novembar 2021

 

– Čak 78 % nas pokazuje više saosjećanja prema drugima, nego prema samima sebi. To ističe i dr Chris Germer, predavač na Medicinskoj školi Harvard i jedan od sagovornika u ovom broju. U temi Kako nas samosaosjećanje može promijeniti otkrićete (nevjerovatan!) podatak koji pokazuje da ljubaznost prema sebi može da poboljša naše zdravlje – piše u “Pismu urednika” Siniša Vujanović, glavni i odgovorni urednik Ljepote&Zdravlja!

– Bez obzira na to da li pobjeđujete ili gubite, da li ste nadmašili svoja najveća očekivanja ili niste u tome uspjeli – i dalje sebi pružite istu ljubaznost i simpatiju baš kako biste to učinili da je u pitanju dobar prijatelj –

Uživajte u novembarskom izdanju!

Novembarski broj Ljepote i zdravlja donosi…

#1 Novi, jesenji mejakap trendovi: Suptilni ili odvažni potpis?

Oba, jer – kad je makeup u pitanju – ove sezone stroga pravila ne postoje. Sve zavisi od situacije!

Novembarski broj Ljepote&Zdravlja

#2 U zagrljaju pletiva

Modna prognoza glasi – hladno je, ušuškajte se u fino pletivo od glave do pete. Složili smo kombinacije koje garantuju udobnost! I šta je ljepše od onog osjećaja kada vas zagrli fina i topla vuna?

#3 Kako da se pokrenete (i kada vam stvarno nije do toga)

Osmislili smo efikasne strategije da se izborimo protiv pet najčešćih izgovora koji nam služe da izbjegnemo trening. Od “loše sam spavala” preko “još uvijek imam upalu mišića od prethodnog treninga” do “jednostavno me zaista, ali ZAISTA mrzi” – pokrili smo ih sve.

#4 Žitarice na nov način

“Zahvaljujući bogatom, orašastom okusu, cjelovite žitarice savršen su dodatak gotovo svakom jelu”, kaže Abra Berens, šefica na Granor farmi u Mičigenu (SAD) i autorica praktičnog vodiča za kuhanje žitarica, mahunarki i sjemenki – Grist: A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds and Legumes. Za njihovu pripremu mogu se koristiti različite kulinarske tehnike, pa je lako biti kreativan u pripremi, te osmisliti nove načine da ih
poslužimo…

#5 Isprobali smo: Biohakovanje

Samooptimizacija – potraga za načinima da postignemo vrhunske fizičke i mentalne performanse – rastući je trend. Ali može li nam, i koliko, zaista pomoći da postanemo zdraviji? Anketirali smo vodeće eksperte da bismo saznali odgovor na to pitanje.

Pročitajte i… Šta nam je influenserka Naida Pehilj Bocnak otkrila u beauty razgovoru?

ljepotaizdravlje.ba

Ljepota&Zdravlje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.