Kraljice selfija, čuvajte se! Lindzi vam zadaje opasan udarac!

by | 12 Maja, 2016

Lindzi Lohan upoznala je ruskog biznismena Egora Tarabasova, ludo se zaljubila i poslije osam mjeseci postala njegova vjerenica. Svoje srećne trenutke krila je od javnosti, ali i to se promijenilo prije nekoliko dana. Morala je da okači selfi na instagram i da svima jasno kaže: “Vrijeme leti kada si srećno zaljubljen”. Ne samo da izgleda srećno i zadovoljno, 29-godišnja glumica pokazala se u izuzetnom seksepilnom izdanju. A za sve je kriv kupaći kostim.

http://www.instagram.com/p/BFHbPeQJc63/?taken-by=lindsaylohan

 

Crni kupaći kostim koji je pertlanjem na dekolteu više otkrivao nego što je skrivao, lice bez šminke, vjetar u kosi, osmijeh zadovoljne žene… Sve ukazuje na to da je kod Lindzi sve kako se samo poželjeti može. A to nije bio jedini trenutak hegdonizma kojim se pohvalila. Tako je bilo i prije dva dana, kada je pozirala u metalik sivom kupaćem. Drugačijeg kroja, ali ništa manje provokativan, isticao je prirodnu ljepotu mlade glumice.

http://www.instagram.com/p/BFBMJwNJcyy/?taken-by=lindsaylohan
Početkom godine Lindzi se sa vjerenikom uselila u stan u Londonu, a reklo bi se da zaljubljeni par nije jedini na dobitku. Prema svjedočenjima roditelja, zetom su oduševljeni svi. Čuveni glumac Majkl Lohan izjavio je da Egor pozitivno utiče na njegovu nekada divlju kćerku. Ne pominjući milione ruske prijateljske porodice, izgleda da je Lindzi našla pravu priliku

(dailymail.co.uk)