Donosimo sve lookove iz Chanel Cruise kolekcije koja nas je apsolutno oduševila!

by | 16 Maja, 2023

Palme, zalazak sunca iznad okeana, blještavilo prošlih decenija, inspiracija LA lifestyleom… sve je to bilo moguće doživjeti na reviji održanoj na prostoru legendarnog filmskog studija Paramount

Za one čije modno sjećanje seže šesnaest godina unazad prisjetit će se Chanel Cruise modne revije također održane u LA-u kada su modeli na pistu (doslovno avio-pistu u Santa Monici) izlazili kroz vrata privatnog aviona. Bila je to jedna od revija za pamćenje, a sada je reinterpretirana prikazom Cruise kolekcije za 2023/24. Osim što je čitav događaj bio spektakularno promovisan, i što su ga podržale zvijezde poput Margot Robbie, Kristen Stewart, Riley Keough, Issa Rae i Marion Cotillard, važan dio mozaika bilo je i otvarenje najvećeg Chanel butika u SAD-u na Rodeo Driveu prošle sedmice.

Sve kako bi se na najbolji način istakla veza Chanela i Hollywooda, a sama revija  komunicirana kao “One Night Only” događaj zaokružila je tu vezu, ali ne na način kako bi možda očekivali na prvu uz crveni tepih i filmske vizure, već autentičnim Los Angelosom – na sportskom terenu.

Viard je kolekciju opisala kao pravi hommage kulturi Los Angelesa od glamuroznih filmskih zvijezda do zdravog načina života, točnije aerobik kulture i svih vanjskih sportskih aktivnosti koje vežemo za ovaj grad. Iako u ovoj kolekciji nije nedostajalo tvida i prepoznatljive Chanel estetike, opći dojam je puno mekši i zaigraniji baš kao i sezona kojoj je kolekcija namijenjena. Pastelni tonovi simboliziraju ljeto i sve ljetne radosti, a printevi palmi, sladoleda i logotipa brenda izvedenog u svim šarenim bojama prizivaju ljepše vrijeme i ljeto.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte komade koje bismo rado nosili cijelo ljeto.

ljepotaizdravlje.ba

Chanel