3 modela sandala koje ćemo nositi ovo ljeto

by | 10 Maja, 2024

Ovog ljeta ravne sandale će zavladiti gradskim ulicama, a mi vam donosimo tri modela koja morate imati u svojoj kolekciji

Već smo spominjali kako je na Sedmici mode u Parizu najavljen povratak sandala na platformu, no modni stručnjaci ističu kako bi ravne sandale također mogle preplaviti naše ulice te su izdvojili par modela. U nastavku pogledajte koje ćemo to ravne sandale zasigurno nositi ovog ljeta ali i zašto.

“Ribarske” sandale

Ribarske sandale bile su jako popularne u 2010-ima, a nosili su se kao praktična obuća za hodanje po moru. U 2024. najavljuje se njihov moderni comeback te ih sada možete pronaći u metalik i kožnim verzijama, kao i s isprepletenim detaljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vicky Montanari (@vicmontanari)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Hayward (@chloehayward_)

Rimljanke

Rimljanke su savršeni model sandala ako težite klasici. Zbog jednostavnog izgleda koji karakterizuju tanki pojasevi, ove sandale stilski pristaju na haljine, hlače ili suknje. Kod rimljanki možete birati između niza stila, od minimalističnih do modernih modela s metalik sjajem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vicky Montanari (@vicmontanari)

Sandale s metalnim detaljima

Glavni hit zasigurno će biti jednostavni modeli sa efektnim metalnim detaljem. One su u isto vrijeme udobne i stylish, a dovoljno lijepo izgledaju da ih možete nositi i u svečanim prilikama.

ljepotaizdravlje.ba

Instagram