Klasična košulja ne mora biti dosadna, evo kako je Francuskinje nose

by | 19 Aprila, 2024

Pariški chic je ono što najviše volimo kada pričamo o modi jer se radi o minimalističkom stilu koji kombinuje basic komade

Jedan od takvih su jasno i basic košulje. Ako vam je već dosadilo nositi košulju na klasičan način, Francuskinje imaju odgovor na ovaj problem. U trenutku vaš outfit s klasičnom košuljom i trapericama može dobiti wow efekt.

Nije nam nikada palo napamet da napravimo ovaj jednostavan trik, ali zato Parižankama jeste. Umjesto da košulju zakopčamo prema naprijed, s njihovom idejom samo je zarotiramo za 180 stepeni. Gornje dugmiće ostavimo raskopčane, a košulju uvučemo u hlače pa tako dobijemo prekrasan V izrez na leđima. Kako bi cijela kombinacija više došla do izražaja, frizuru svežemo u poluvisoki rep uz dodatak neke ukrasne gumice. Druga opcija je da zakopčamo samo gornji gumb, a ostatak opušteno raspustimo da leprša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Audrey Notebaert (@mmequeenb)

Twist koji nas ne košta ama baš ništa unijet će osvježenje u ljetne kombinacije. Zanimljiva je činjenica da koliki god dekolte napravili na leđima, on ne može izgledati vulgarno. Sve što trebate je zaviriti u svoj ormar i odabrati koju košulju ćete isfurati s ovim trikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marielle Haon (@mariellehaon)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

Slip suknja omiljeni je artikl tokom toplih dana, imamo 10 kombinacija koje će vas inspirisati

 

ljepotaizdravlje.ba

Instagram