Album Peppersa najprodavaniji u istoriji

by | 5 Septembra, 2011
Album "I'm With You" grupe "Red Hot Chili Peppers" dospio je na vrh liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pjesma "Stay Awake" repera Examplea na prvom mjestu liste singlova.
Na drugom mjestu liste albuma je album "Nothing But The Beat" Davida Guette, a na trećem "Eccoes" Willa Younga, objavio je New Musical Express. Adele je na četvrtom mjestu s albumom "21", dok petu poziciju zauzima Joe McElderry i album "Classic".
 
"Bombay Bicycle Club" je na šestom mjestu sa albumom "A Different Kind Of Fix". Adele je sedma, sa albumom "19", a na osmoj poziciji je Lil Wayne i "Tha Carter IV". Deveta je Dolly Parton i album "Better Day", a deseta Amy Winehouse i "Back To Black".
 
Na drugom mjestu liste singlova je "Moves Like Jagger" benda "Maroon 5" u kojoj gostuje Christina Aguilera, treća je numera "Heart Skips A Beat" Ollyja Mursa u kojoj gostuje "Rizzle Kicks", dok je na četvrtoj poziciji Ed Sheeran sa pjesmom "You Don't Need Me, I Don't Need You". Peta je pjesma "Feel So Close" Calvina Harrisa, a na šestom i sedmom mjestu slijede numere "Jar of Hearts" Christine Perri i "Don't Go", koju je Wretch 32 snimio sa Joshom Kumrom.
 
Will Young je na osmoj poziciji, sa pjesmom "Jealousy". Deveti je bend "Cover Drive" sa pjesmom "Lick Ya Down", a deseti Sean Kingston i numera "Party All Night (Sleep All Day)".

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.