Angelina otkazala vjenčanje zbog Aniston?

by | 1 Marta, 2012
Iako su već svi akteri slavnog ljubavnog trokuta, Angelina Jolie, Brad Pitt i Jennifer Aniston, nekoliko puta izjavili da nikakvih trzavica među njima nema, mediji i dalje nastavljaju s pričom.
Ovoga puta procurilo je da su Brad i Angie otkazali vjenčanje i to zbog, a koga drugog nego, Jennifer. 
 
I dok se većina medija zabavlja novonastalim fenomenom noge Angeline Jolie, američki tabloidi In Touch Weekly i OK pričaju sasvim drugu priču. 
 
Naime, oba su magazina izašla s pričom da se slavni par Brangelina opet posvađao oko Bradove bivše, i to do te mjere da su otkazali vjenčanje. 
 
Naime, Brad je navodno svom sinu Maddoxu ispričao ko je Jennifer Aniston što je Jolie jako uzrujalo. 
 
‘Brad nije znao da je Angelina kod kuće i rekao je Maddoxu istinu, da je Jennifer žena koju je prije jako volio i da je s njom bio u braku. Ali, onda je Angelina ušetala u sobu ‘, otkrio je izvor blizak slavnom paru. 
 
Naime, slavni je glumac, prema riječima izvora, mislio da je poduzeo sve mjere kako njegova djeca nikada ne bi pitala za Jennifer, no ‘dogodio se internet’. 
 
‘Angie je poludjela i rekla mu je da je glupo što ne nadzire Maddoxovo korištenje interneta. Ona zna da je ovo samo početak. Oni imaju šestero djece koji će odrastati i željeti znati sve o prošlosti svojih roditelja’, kaže izvor ističući kako je Aniston za Angie još uvijek bolna tačka. 
 
Kada je Madoxx napustio sobu, Angelina je navodno bila izvan sebe i vikala na Brada govoreći ‘da se nije htjela udati za nekoga ko bi bio u braku s Jennifer Aniston’. Nakon toga Brad je uzrujano napustio kuću i odvezao se na motoru. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.