Moda na njegov način: 5 stvari koje možete posuditi od njega

by | 17 Septembra, 2017

Nemam šta da obučem” je rečenica koju je svaka žena izgovorila bar jednom u svom životu. Ako imate jedan od takvih dana, ili vam prosto nedostaje inspiracije za sljedeći outfit, zavirite u ormar svoje jače polovine i garantujemo vam da ćete iskopati bar jednu stvarčicu kojom ćete osvježiti vaš stajling.

1. BIJELA KOŠULJA

Žene uvijek izgledaju zavodljivo i seksi u jednostavnoj, muškoj košulji. Uzmite njegovu, ukombinujte je sa farmericama, ili suknjom i začinite look pojasom na vezivanje koji je apsolutni “MUST HAVE”.

2. BOYFRIEND JEANS

Ovaj model farmerica zaludio je blogerke širom svijeta već nekoliko sezona unazad. Ukoliko još niste nabavile svoj par, pozajmite njegove. Uz bijeli mantil jednostavnog kroja, stylish pismo torbu i, naravno, štikle, koje će dodati notu ženstvenosti i seksipila, bićete savršeno stilizovane od glave do pete.

3. KAIŠ

Kaiš je pravi statement komad koji će začiniti čak i najjednostavniji stajling. Uzmite njegov kaiš, ukombinujte ga uz pantalone ili farmerice spuštenog struka, preko oversized košulje, pa čak i preko sakoa ili mantila.

4. MAJICA

Iako uglavnom sve dame vole da spavaju u majicama svoje jače polovine, neke od njih zaslužuju da se ponesu i van sobe. Obucite je uz šorc, farmerice, ili, ako je adekvatne dužine, nosite je kao haljinu. Uz patike ili čizmice do članaka i teksas jaknu, stvorićete nepogrešivi street style izgled.

5. DUKS

Umotajte se u njegov duks! Izgledaćete ultramoderno ako ga ukombinujete sa kožnom suknjom, i statement ogrlicom. Mozete ga nositi čak i preko košulje, ili uz skinny pantalone, sa podvrnutim rukavima, za kežual, moderan look.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.