Promjenjivo vrijeme nije razlog da mijenjate dobar stil

by | 30 Augusta, 2017

Ne znate šta da obučete sada kada je vrijeme promjenjivo? Mi ćemo vam skratiti muke! 🙂 U ovoj rubrici ćete naći tri sjajne ideje za vaš outfit. Za posao, izlazak ili kafu sa drugaricama? Na vama je samo da izaberete!

Sigurni smo da midi suknju već imate u garderoberu, pa vam ne preostaje drugo nego da budete inspirisani. Zapamtite, trik je u pametnom i kreativnom kombinovanju!

#1 Za posao

Foto: Pinterest

Jutra su prohladna, a dani još uvijek topli. Midi suknja je idealna za prelazni period. Ponesite je uz omiljene efektne salonke na posao, ali ne zaboravite staru dobru kožnu jaknicu. Lako ćete je skinuti kada sunce ugrije.

Kliknite na sljedeću stranu…

#2 Za izlazak

Foto: Pinterest

Metalik varijanta, pa još ona sa zlatnim sjajem uvijek je vrlo šik, pa još kad je spojite sa elegantnim pliseom… Odlučite se za bodi dugih rukava i zatvorene cipele. Noći su već postale hladnije.

Kliknite na sljedeću stranu…

#3 Za kafu sa drugaricama

Foto: Pinterest

Otkačen print, slatka dukserica i udobne bijele patike su sve što vam je potrebno za ovu priliku. Em je udobno, em dovoljno toplo, a o neobaveznoj slatkoći čitavog izgleda ne moramo ni da pričamo. Pun pogodak!

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.