Nisam ja zgodna, nego fotošop čini čuda

by | 16 Septembra, 2011
Poznata hrvatska voditeljka Nikolina Pišek priprema novu autorsku emisiju na "Pinku". Trenutno osmišljava koncept, a u tome joj pomaže Ognjen Amidžić.
 
– Sa Ognjenom osmišljavam scenario, ali sastavljamo i tim koji će biti angažovan oko moje autorske emisije. Mislim da je Ognjen garancija uspjeha projekta. U životu nikada nisam imala velike planove. Prvenstveno, nikada nisam planirala da radim na televiziji, ali to se iznenada ostvarilo. Krenula sam tim putem, pa kuda me odvede. Nisam ni ovaj talk-show na "Pinku" planirala, ali se jednostavno dogodio. Inače, mislim da je autorski talk-show vrhunac nečije karijere. Poslije toga ću moći u penziju, jer ne znam šta bi moglo više da se uradi – kroz smijeh priča Nikolina.
 
Na konstataciju da izgleda zgodno i u da je top-formi, Nikolina kaže: "Sebe uopšte ne smatram zgodnom, ali Photoshop čuda čini!"
 
Nikolina nam otkriva i da je dobila nekoliko filmskih ponuda: "Imam nekoliko scenarija na mailu, koji su dosta interesantni i koje razmatram, ali otom-potom".
 
Na pitanje da li će se ponovo oprobati kao pjevačica, šarmantna voditeljka kaže da bi to uradila samo ako je neko "pritjera nečim strašnim".

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.