Rihanna za frizuru troši 14.500 eura

by | 8 Augusta, 2011
R'n'b zvijezda sa Barbadosa Rihanna sedmično troši čitavo malo bogatstvo od 14.500 eura na frizera. Popularna pjevačica veoma polaže na svoj izgled, a sudeći po tome koliko je frizer košta, očigledno joj je najviše stalo do trendi frizure.
Od jeseni do danas promijenila 13 frizura
 
Naime, ona je svoju kosu povjerila u ruke Ursuli Stephen, vodećoj holivudskoj frizerki, koja je poznata po tome što konstantno promoviše nove trendove, a Rihanna ju je angažovala kako bi za svako pojavljivanje u javnosti imala novu frizuru. Ursula svoj rad naplaćuje više od 2.000 eura sedmično, ali je pjevačica očigledno zadovoljna učinkom, te ne žali novac za dotjerivanje riđih kovrdži. Zanimljiv je i podatak da je, otkako se jesenas ofarbala u crveno, Rihanna promijenila čak 13 različitih frizura. Inače, Rihanna i dalje boravi na svom rodnom Barbadosu, gdje uživa u provodu koji ne prestaje ni danju ni noću te je tako tokom vikenda uslikana kako se sa grupom prijatelja zabavlja u noćnom kupanju.
 
Pjevačica je čak i za ovu priliku odabrala neobičan styling, te se na plaži pojavila u jednodijelnom kupaćem kostimu sa likom Boba Marleyja. Da je lokal patriota, Rihanna je pokazala i time što iz ruku nije ispuštala flašu domaćeg piva, ne uzbuđujući se šta će žuta štampa pisati o njenom sve raskalašnijem ponašanju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.