Cinestar pokrenuo novi program “Životne priče” – 13. juna pogledajte film Ezra

by | 11 Juna, 2024

U CineStar kinima pokrenut je novi program Životne priče jer svako od nas ima svoju priču koja je jedinstvena, ali sa mnogima se možemo poistovjetiti

Nekad nam je potrebno da nas čarolija velikog platna podsjeti da nismo sami u svojim borbama, veselju ili tuzi. Upravo takva atmosfera, gdje možete osjetiti i zajedništvo u određenoj emociji, postoji ispred velikog platna.

Prvi naslov iz ovog programa Ezra donosi vam priču o porodici, rastavljenom ocu, djedu i sinu koji ima autizam – njihovo je putovanje posebno i u njemu „rastu“ svi oni koji su možda mislili da se na takvom životnom putovanju neće dobro snaći. Film je inspirisan istinitim događajima, a okarakteriziran je kao drama/komedija jer uostalom, često u životu imamo upravo takve amplitude nastojeći balansirati sve emocije.

Filmovi o životu običnog čovjeka zaslužuju posebno mjesto u kinima, budimo jedni drugima podrška i osjetimo zajedništvo pred čarolijom velikog platna.

U glavnim ulogama su maestralni Robert de Niro, Bobby Cannavale i William Fitzgerald te Vera Farmiga, Rose Byrne i Whoopi Goldberg. Ulogu u filmu ima i sam režiser, Tony Goldwyn.

Uživajte u filmu od 13. juna u CineStaru, a ulaznice za premijerni dan, četvrtak 13. juna su u prodaji za sva CineStar kina u Bosni i Hercegovini: Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Zenica, Bihać, Prijedor, Tuzla.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO