Novi parfem iz kuće Ferragamo predstavlja eksploziju dobrog raspoloženja

by | 20 Maja, 2024

Ferragamo s oduševljenjem predstavlja svoj najnoviji dragulj u svijetu mirisa – Signorina Unica

Kuća Ferragamo donijela je uzbudljive mirisne novosti, a novi izvanredni miris pridružuje se već slavnoj porodici Signorina, koja uključuje blistavi Signorina Libera, romantični Signorina EDP, senzualni Signorina Misteriosa i buntovnu Signorina Ribelle.

Signorina Unica Eau de Parfum predstavlja vrhunac višeslojne vizije ženskog svemira kuće Ferragamo. Ovaj miris je istinska oda izvanrednoj suštini svake žene, potičući je da prihvati svoju jedinstvenu ličnost s elegancijom i samopouzdanjem. Kreirana kao prirodna i šik drveno-gurmanska esencija, Signorina Unica obavija čula svojim cvjetnim notama i očaravajućim talijanskim naglascima.

Ovaj miris govori o novoj generaciji slobodnih duhova, slaveći različitu suštinu kozmopolitske žene – dušu koja pristupa životu s radoznalošću, autentičnošću i otvorenom stavom.

Predivne nijanse narančaste u Signorina Unica bude osjećaje radosti, vitalnosti i sreće, odražavajući ljubav modernih žena prema živopisnim i nezaboravnim bojama.

Stvoren u suradnji s Jeromom Epinetteom iz Roberteta, miris se otvara blistavim citrusnim notama, spojenih sa svježim i prozračnim morskim akordom talijanske rivijere. Samo srce mirisa otkriva nijanse nježnog bijelog azaleja isprepletene s neodoljivim okusom talijanskog tiramisua, stvarajući ikoničnu cvjetno-gurmansku kombinaciju koja zrači sofisticiranošću i razuzdanošću.

Signorina Unica predstavlja se u prepoznatljivom staklenom flakonu Signorina, sada ukrašenom u živahnu narančastu nijansu sa završnom obradom te s ton-na-ton trakom Vara Bow kao trajnim simbolom Maison Ferragamo.

Ovaj miris obećava da će postati klasik među Ferragamovim ikoničnim mirisima a vi ga možete pronaći u Martimex parfimerijama te na martimex.ba

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba