Plaćanje Mastercard karticom i mobilnim novčanikom može vam vratiti do 15 KM na račun

by | 20 Novembra, 2023

Krenuli ste u kupovinu rođendanskog poklona za najbolju prijateljicu. Želite je iznenaditi nečim što dugo želi ili tražite poklon koji će je ostaviti bez daha. Jurite po gradu, obilazite tržne centre i u ruci vam je, naravno, pametni telefon. I to je sve što treba da imate

Kada pronađete poklon,  dovoljno je da svoj pametni telefon, na koji ste instalirali mobilni novčanik, samo prislonite uz POS terminal koji podržava beskontaktno plaćanje. Platili ste jednostavno i sigurno, odobravajući transakciju na način na koji i inače otključavate mobitel – prepoznavanjem lica i otiska prsta, ili ukucavanjem šifre.

Ako to uradite tokom novembra i decembra, kompanija Mastercard je za korisnike svojih kartica pripremila keš-bek. Napravite pet transakcija na bilo koji iznos kod domaćih trgovaca mobilnim novčanikom i na vaš račun povezan sa debitnom ili kreditnom Mastercard karticom će se vratiti 5 KM. Tokom trajanja kampanje, možete ostvariti tri keš-beka, što znači da će vam se vratiti čak 15 KM.

Zato, ako to već niste uradili, instalirajte mobilni novčanik prateći upute – i dobit ćete digitalizovanu platnu karticu. Kada skenirate svoju Mastercard karticu, na raspolaganju vam je mobilni novčanik, koji beskontaktna plaćanja čini još jednostavnijima.

U promotivnoj kampanji u BiH učestvuju sve kreditne i debitne Mastercard kartice fizičkih lica izdatih od strane jedne od sljedećih banaka u Bosni i Hercegovini: UniCredit Bank d.d. Mostar, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Raiffeisen Bank d.d. BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka i ProCreditBank d.d. Sarajevo.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO