Virtual Tech Job Fair: Naredne sedmice počinje sajam IT poslova

by | 14 Oktobra, 2023

Ako se pitate kako će se IT tržište nastaviti razvijati i kako će zaposleni u IT industriji migrirati u narednim danima, možda biste trebali posjetiti virtualni TechJob Fair naredne sedmice (17. do 19. oktobra)

Virtualni TechJob Fair (TJF) je sajam poslova koji je snažno podržan bogatim i raznovrsnim programom.

Jedna od istaknutih značajki virtualnog TJF-a je raznoliki format programa koji uključuje panele, debate i talk show-ove. Posjetitelji su stoga uključeni u sadržaj na različite načine, čineći iskustvo učenja informativnim i interaktivnim.

Cilj cijelog događaja, uključujući konferencije u programu, jeste pružiti sudionicima dragocjene uvide kako u razvoj karijere tako i u budućnost tehnologije. Za kompanije je otvorena mogućnost pronalaženja pravih talenata za zaposliti.

Prvi dan programa, nazvan “Ostati ili otići” bavi se vječnim pitanjem izbora karijere. Paneli pružaju sudionicima vrijedne uvide u prednosti i nedostatke ostanka na trenutnim pozicijama ili kretanja prema novim horizontima. Očekuje se da će to biti dan koji će potaknuti sudionike na razmišljanje o njihovim karijernim putevima.

Drugi dan, prikladno nazvan “Alati za buduće vještine” pravo je blago informacija za one koji žele osigurati budućnost svoje karijere. Program uključuje rasprave o budućim vještinama, IT tržištu koje se neprestano mijenja i alatima potrebnim za uspjeh u ovoj rastućoj industriji. Posjetitelji će dobiti jasno razumijevanje onoga što je potrebno da ostanu konkurentni u tehnološkom svijetu.

Završni dan, “Razvoj rane karijere”, predstavlja svjetionik nade za mlade stručnjake u tehnološkom sektoru. Pruža neprocjenjive smjernice za one koji tek počinju svoje putovanje u tehnološkoj industriji. Sudionici će dobiti uvide o tome kako pokrenuti svoju karijeru i kako se snaći u složenoj mreži dostupnih prilika u tehnološkom ekosustavu Jadranske regije.

Program je kreirala prof. dr. Blaženka Divjak, a neki od govornika su Luka Abrus (Five, SiliconGarden itd.), Jasmina Koprivica (Euronews Srbija), Marko Božić (Noom), dr. Saša Ceci (IRB), Teuta Duletić (Lurssen Design Centar Kvarner), Robert Čoban (Color Press Group), Bojan Radlović (Fortenova), OgnianZlatev (Europska komisija), Ivan Minić (Digitalk, Pojačalo itd.) itd.

Provjerite detalje programa, rezervirajte svoje mjesto i besplatno se registrirajte za posjetu VirtualTechJob Fair-u na www.woomexpo.com.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.