Zeotex DERM je prirodna krema koju će vaša koža obožavati

by | 30 Novembra, 2023

Revoluciju u prirodnu kozmetiku donijela je inovativna prirodna krema Zeotex DERM koja ne prestaje oduševljavati učinkovitošću, prirodnom formulacijom i višestrukom primjenom

Namijenjena za njegu problematične kože, ali i za kožu kojoj je potrebna regeneracija, hidratacija i  reparacija. Krema potpomaže proces obnavljanja stanica kože, djeluje na lokalni imunitet stanica, a samim time ima i anti-age učinak.

Njenu bazu čine dva prirodna sastojka, skincare heroja – prirodni detox mineral zeolit i elementarno srebro koji svojom sinergijom djelovanja čine razliku. Otkrijte privilegije i benefite korištenja i zašto je baš ova krema savršen dodatak svakoj kozmetičkoj torbici.

Krema djeluje antimikrobno i protuupalno što je izuzetno važno kod osjetljive i problematične kože. Zeotex DERM popravlja kompletnu strukturu kože, a ubrzo nakon primjene vide se znatni pomaci u regeneraciji i čišćenju lica. Kremu mogu koristiti svi tipovi kože – izrazito je blagotvorna i hranjiva. Iako se koristi za akutne probleme, savršen je dodatak svakoj skincare rutini kao preventivna njega.

Zašto je ova krema posebna?

Zeolit djeluje na lokalni imunitet stanica kože, pruža antioksidativnu zaštitu, stimulira proces regeneracije, olakšava procese obnove i čišćenja kože, a ionizirajuće elementarno srebro djeluje antimikrobno, protuupalno i stvara zaštitni sloj. Sinergija djelovanja ovih dvaju sastojaka rezultira osvježenim izgledom kože.

 

Uz inovativan prirodan sastav, kremu mogu koristiti sve dobne skupine – može se primjenjivati za bebe kod raznih atopija, dermatitisa ili pelenskog osip, a koristiti je mogu i djeca, mladi i odrasli. Kožni problemi sve su češći danas, posebno akne i razni ekcemi, a Zeotex DERM krema svojom prirodnom, nježnom, ali snažnom formulacijom stvorena je da olakša niz dermatoloških problema. Osim toga što je mogu koristiti baš svi, krema ima izrazito širok spektar djelovanja – protiv bakterija, virusa i gljivica te tako ne pomaže samo kod jednog oboljenja već pokriva razne dermatološke probleme. Može se primjenjivati za kožu, vlasište i nokte, a najbolje od svega je da je krema ne sadrži štetne i iritirajuće sastojke, parabene i kortikosteroide.

Budite dobri prema svojoj koži i izaberite učinkovite prirodne proizvode vrhunske kvalitete i pomno biranih sastojaka, a upravo to možete pronaći u brendu Zeotex. Možete ih pronaći na policama dm trgovina i u ljekarnama.

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO