Jadranske pljeskavice

by | 12 Septembra, 2011
POTREBNO JE
2 kriške starog bijelog hljeba, 100 ml mlijeka, 200 g zamrznutih morskih plodova, 2 jajeta, 2 kašike senfa, kašika worchester sosa, 60 g sjeckanih badema, kašika majoneza, svjež peršun, 40 g brašna, 150 g prezli, ulje
 
PRIPREMA
Skuhane plodove mora sameljite i stavite u činiju. Hljeb namočite u mlijeko, pa ga ocijedite, izmrvite i dodajte u činiju s morskim plodovima.
Žumanca, senf, majonezu, worchester sos i bademe takođe dodajte u činiju, pa sve dobro izmiješajte. Bjelanca umutite s kašikom vode.
 
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.