Švicarski rosti krompir by 24Kitchen

by | 7 Aprila, 2013

Sastojci:

  • 4 velika krompira
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 šaka isjeckanog peršuna
  • so

Način pripreme:

1. Oljuštite i izrendajte četiri velika krompira. Ocijedite ih u čistoj kuhinjskoj krpi.
2. Dodajte maslinovo ulje i malo sitno isjeckanog peršuna. Posolite i promiješajte. Napravite loptice i spljoštite ih dlanovima.
3. Poređajte ih u pleh, preko papira za pečenje i pecite 40 minuta na 190 stepeni. Po želji, u mješavinu možete dodati malo sira, majčinu dušicu i ljutu papriku.

Još zanimljivih i ukusnih jela možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici 24Kitchen Serbia!

Izvor: 24Kitchen

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.