Zašto je đumbir najbolji prijatelj vašeg želuca
Saznajte zašto je čaj od đumbira pravi spas za umirivanje želuca, kako djeluje na probavu i kako ga najlakše pripremiti kod kuće - uz nekoliko ukus...

Lampice, božićne pjesme, blagdanska atmosfera, kućice i kuhano vino za svega nekoliko dana obogatit će našu svakodnevicu. Odlučili smo otkriti najbolji recept za najfinije kuhano vino koje možete napraviti i kod kuće.
Recept za kuhano vino
Sastojci:
4 kašike šećera
1 litra vina
1 limun
1 narandža
štapić cimeta
7/8 klinčića
Priprema:
U lonac stavite šećer te prelijte vino čisto da prekrijete šećer. Pustite neka se šećer otopi pa zatim dodajte ostatak vina. Narežite limun i narandžu na kolutove. U vino dodajte limun, narandžu, klinčiće, cimet. Pustite da vino zakipi te smanjite vatru. Kuhajte ga na laganoj vatri 10 minuta, a zatim ga možete piti.
Vitalika Popkova / iStock / Getty Images Plus