Najbolja dijeta za skidanje sala sa stomaka

by | 29 Novembra, 2011
Činjenica je da nije moguće da izgubite višak sala sa stomaka bez smanjenja procenta ukupne tjelesne masnoće. Opsežna istraživanja pokazala su da ono što je najbolje za brzo skidanje sala sa stomaka jeste kombinacija uravnotežene ishrane i specifičnih vježbi.
 
Zavisno od količine sala na stomaku zavisi da li brza dijeta može pomoći i da li uopšte može biti najbolja stvar za rješenje ovog problema
 
Naravno, sve ovo zavisi od toga koliko sala imate na stomaku. Mnoge djevojke žele da skinu salo sa stomaka koje gotovo i ne postoji dok drugi ljudi, a naročito muškarci, imaju ozbiljan problem sa velikim stomakom. Najbolja brza dijeta za skidanje sala sa stomaka nezamisliva je bez tjelesnih vježbi, a pri tom morate svakodnevno da radite trbušnjake i vježbe za kompletno mršavljenje. Mnogi muškarci imaju samo salo na stomaku, ali bez vježbi za cijelo tijelo samo salo na stomaku se neće skinuti.
 
PRIMJER JELOVNIKA
Doručak: šolja muslija prelivenog mlijekom 
Užina: suvi bademi, orasi, lješnici do 50 gr.
Ručak: Za ručak možete da pojedete mesa koliko god želite i to ribu, piletinu bez kožice, teletinu, jagnjetinu a od svinjetine samo krmenadlu bez masti. Mesne prerađevine izbjegavajte. Dozvoljeno je parče integralnog ili ražanog hljeba. Meso možete pripremati na bilo koji način, izbjegavajte svakodnevno prženje.
Užina: jedna jabuka, kruška, breskva, šaka jagoda, malina, a banane izbjegavajte
Večera: bistra supa od povrća bez tjestenine, sardina ili tuna sa ocijeđenim uljem, parče integralnog hljeba. Može i supa od povrća bez tjestenine, čaša jogurta, parče integralnog hljeba ili supa od povrća bez tjestenine, dva tvrdo kuhana jajeta, paradajz.
Zbog fizičkih vježbi i monotone ishrane, pijte vitaminsko-mineralne tablete.
 
EKSTRA SAVJETI
Nikada ne večerajte bar tri sata pred odlazak u krevet.
Ne jedite slatkiše i grickalice.
Ne pijte pivo, gazirana pića i zašećerene voćne sokove.
Ne jedite bijeli hljeb.
Skidanje sala sa stomaka ne može biti baš brzo, ali ako redovno vježbate i hranite se pravilno, možete imati odlične rezultate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.