Isprobajte moćni detoks napitak koji topi kilograme i čisti organizam!

by | 6 Marta, 2023

Koliko puta ste se osjećali naduto ili bezvoljno, a sve što vam je trebalo jeste detoks organizma. U nastavku donosimo recept za detoks napitak koji topi kilograme i čisti organizam

Detoksikacija u doslovnom smislu te riječi prirodan je proces koji naše tijelo ”odrađuje” svakoga dana, zbog čega su sokovi za ”detoksikaciju” često nazivani pukim prevarama. Ključ za pomoć tijelu u detoksikaciji jest osigurati niz namirnica koje sadrže spojeve koji će pomoći samom procesu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarah (@sarahs_day)

Zato smo vam ovoga puta pripremili ukusan sok koji može funkcionirati kao zdrav i hranjiv doručak, ali i kao dodatak vašoj prehrani kojega je u tom smislu najbolje konzumirati nakon tjelesne aktivnosti. Glavni sastojci ovog zdravog soka su zelena jabuka koja je odličan zaslađivač i koja savršeno utavnotežuje gorčinu, tamno lisnato povrće poput špinata i kelja koji su bogati izvor željeza, esencijalnih vitamina i minerala, potom krastavci koji su odlična namirnica za hidrataciju stanica i regulaciju tjelesne temperature, peršin koji sadrži široki raspon vitamina, minerala i antioksidansa te đumbir – snažno protuupalno sredstvo koje, ako već niste, morate uvrstiti u svoju prehranu!

3 odlična napitka za jačanje imuniteta ove zime

U vaš zdravi sok na samom kraju dodajte i pola cijeđenog limuna i uživajte u raspodiji zdravlja, okusa i mirisa!

ljepotaizdravlje.ba

RossHelen / iStock / Getty Images Plus