Znate li šta je sindrom profesionalnog sagorijevanja – “burnout syndrom”?

by | 26 Decembra, 2016

U današnje vrijeme sve više smo izloženi stresu i konstantnim pritiscima koji dolazi iz različitih sfera našeg života. Sindrom profesionalnog sagorijevanja podrazumijeva osjećaj iscrpljenosti, gubitak energije, gubitak idealizma i motivacije, bespomoćnost, frustraciju, udaljavanje od posla te sumnju u vlastite profesionalne sposobnosti.

Foto: Arhiva portala

Foto: Arhiva portala

Da li vi osjećate neke od navedenih simptoma?

Kombinacija ginsenga i matične mliječi djeluju zajednički poboljšavajući sposobnost prilagođavanja organizma na stres i poboljšavajući psihofizičku izdržljivost i odgovor na stres.

ROYAL ReVITA® Jelly je kombinacija matične mliječi i ginsenga, korijena biljke sa višestrukim pozitivnim djelovanjima na organizam. Obje aktivne komponente djeluju biostimuliršuće, zajednički, podržavaju jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

Royal ReVita

ROYAL ReVITA® Jelly namijenjen je za primjenu u situacijama fizičke i mentalne iscrpljenosti, povišenog stresa na poslu, opšte slabosti, smanjenog krvnog pritiska i tokom perioda ispita. Prijatnog je okusa ananasa.

Preporučuje se upotreba na dnevnoj osnovi, jedanput dnevno, prije doručka, uzeti sadržaj direktno iz bočice ili prethodno rastvoren u vodi ili soku.

Za više informacija kliknite OVDJE

Kompanija Bosnalijek nagradiće 5 čitateljica ROYAL ReVITA® Jelly preparatom. Sve što treba je da lajkujete ovu objavu na facebooku i podijelite s nama kako se vi borite s nagomilanim stresom…
*Dobitnike/ce proglašavamo u srijedu u podne!

TEKST: PR