B.U. pita: Koja je tvoja “Absolute me” priča?!

by | 28 Marta, 2017

“Koja je tvoja ‘Absolute me’ priča pod kojim živiš i kreiraš svoje beauty trenutke?!”, pitanja su namjenjena svim djevojkama koje žele slaviti svoju jedinstvenost i ženstvenost. Svoje lične priče moći će podijeliti na microsite-u kreiranom povodom predstavljanja nove mirisne linije Absolute Me poznatog brenda B.U. te tako osvojiti vrijedne nagrade.

Foto: Promo

Naime, nakon prošlogodišnje Golden Kiss kampanje, ove godine, uz liniju Absolute Me, stiže još jedna koja slavi unikatnu ženstvenost i poziva mlađe dame da učestvuju u njoj.

Slobodna, slatka, divlja, romantična, ljuta, zaljubljena, strastvena, ona koja voli zabave i blještavilo, u svima njima nova linija Absolute Me vidi jedinstvenu djevojku. I stoga u ovoj kampanji ih poziva da izraze sve ono što ih čini intrigantnim i posebnim!

Na specijalno kreiranom microsite-u djevojke će imati priliku da podijele svoje fotografije ili video zapise, kreiraju svoje “Absolute Me” priče i potom svoj lični “Absolute Me” kolaž i video share-uju na društvenim mrežama!

Više podijeljenih fotografija i video materijala na microsite-u ujedno znači i veće šanse za osvajanje vrijednih nagrada. A sedmične nagrade su: rokovnik, džepno ogledalo i maska za telefon sa ličnim fotografijama uz B.U. Absolute Me toaletnu vodu, dok je glavna nagrada profesionalni fotoaparat kojim će sretna dobitnica moći nastaviti da dokumentuje svoje jedinstvene trenutke.

Nova mirisna linija Absolute Me, u subotu, 1. aprila, biće predstavljena i na zvaničnoj promociji u SCC-u, u okviru koje B.U. poziva sve djevojke da na licu mjesta probaju miris i pokažu svima šta je njihovo #absoluteme.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.