Cinema City: Ladies Night rođendansko druženje uz film “K'o šef”

by | 6 Marta, 2020

Deseti rođendan Cinema Cityja i sjajna komedija “K'o šef” bili su povod za još jedno žensko druženje Ladies Night koje je svim prisutnim damama, kao i nama, vratilo lijepa sjećanja sa prethodnih druženja. Ladies Night druženje u Cinema Cityju i ovog je puta okupilo divne dame svih generacija, a ugodno druženje je bilo upotpunjeno ukusnim slatkim i slanim zalogajima, kao i osvježenjiima prijatelja i partnera druženja.

Domaćini druženja su ovom prilikom još jednom sve prisutne podsjetili na svoje uspješne projekte među kojima je Ladies Night jedan od onih na koje su posebno ponosni, kao i mi.

Osim ukusnih delicija i osvježenja, sve prisutne gošće imale su priliku upoznati se i sa prirodnom kozmetikom Glorija, te na licu mjesta isprobati samo neke od njihovih proizvoda za njegu kože. Uz mnogo smijeha i pozitivnih vibracija i ovaj susret dama bio je jedan od onih koji će se pamtiti.

Druženje je završeno u kino-sali uz sjajnu komediju “K'o šef” u kojoj najbolje prijateljice Mia i Mel žive život iz snova vodeći vlastitu kozmetičku kompaniju koju su izgradile od početka. Nažalost, zapadaju u finansijske poteškoće, a iz tih problema mogu se izvući ukoliko pristanu da ih otkupi zloglasni mogul kozmetičke industrije Claire Luna. Nova poslovna ponuda staviće na iskušenje dugogodišnje prijateljstvo Mije i Mel, a svijet ljepote više neće biti tako lijep. Prije početka projekcije najsretnije dame su dobile i vrijedne poklone naših prijatelja čime je ovo malo rođendansko slavlje bilo još slađe i zanimljivije.

Ovo ugodno Ladies Night iskustvo dodatno su nam uljepšali  i prijatelji projekta: Prirodna kozmetika Glorija, Oxette BiH, Argeta, Zonin Prosecco i Limona! A za ugodnu atmosferu potrudilo se i sjajno osoblje Cinema Cityja koje je i ovog puta bilo maksimalno na usluzi svakoj našoj gošći. Kako smo i navikli i sinoć je bilo puno dobrih emocija, dama koje su blistale i naprosto širile pozitivnu energiju, te ovo druženje učinile posebnim.

Super pozitivna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za dobra druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su ovo martovsko druženje i slavlje još ljepšim, te vrijednim pamćenja.

Mali djelić atmosfere sa martovskog Ladies Night druženja pogledajte u fotogaleriji…

[smart-grid]

[/smart-grid]

Tekst: I.K. Foto: Cinema City

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.