Cinema City poklanja VIP ulaznice – vi birate i film i termin!

by | 9 Januara, 2019

Cinema City Sarajevo i Ljepota&Zdravlje ponovo će dvije čitateljice/čitatelja nagraditi VIP ulaznicama za uživanje u filmu po vašem izboru i u terminu koji vama odgovara… O detaljima igre na kraju teksta, a sada vas upoznajemo s novim filmovima koji su od 10. do 16. januara na repertoaru jednog od najboljih multiplexa u Bosni i Hercegovini – Cinema City Sarajevo

Možda se među sljedećim naslovima krije film koji želite da pogledate…

KAKO ULOVITI NEŽENJU?

Originalni naslov: Destination Wedding
Reditelj: Victor Levin
Uloge: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach…
Žanr: romantična komedija
Trajanje: 86 min

Sinopsis: Reeves i Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavlju ili velikom svađom?

MOJ OSOBNI RAT // zasnovano na istinitoj priči

Originalni naslov: A Private War
Reditelj: Matthew Heineman
Uloge: Rosamund Pike, Jamie Dornan, Tom Hollander…
Žanr: biografija, drama, ratni
Trajanje: 110 min

Sinopsis: Film je zasnovan na članku Marie Brenner iz 2012. godine – Marie Colvins Private War – koji je bio objavljen u Vanity Fairu, a prati mukotrpno izvještavanje iz raznih ratnih zona na koja je neustrašiva Colvin odlazila. Izvještavala je sa svakog velikog sukoba u svijetu od Čečenije do Šri Lanke gdje je izgubila lijevo oko, 2001. godine. Njena misija je bila pokazati pravi trošak rata, zajedno s poznatim ratnim fotografom Paulom Conroyem (Jamie Dornan). Ubijena je 2012. godine u Siriji tokom jednog napada, dok je izvještavala za britanski The Sunday Times, zajedno s fotografom s kojim je putovala…

https://youtu.be/79tfSK6Fr54

RALPH RUŠI INTERNET // sinhronizovano

Originalni naslov: Ralph Breaks the Internet
Reditelj: Rich Moore, Phil Johnston
Glasovi: Vedran Mlikota, Sandra Hrenar, Sementa Rajhard…
Žanr: animirani, avanturistički
Trajanje: 114 min

Sinopsis: Antijunak video igrice Ralph i partnerika Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom Interneta u potrazi za zamjenskim dijelom kako bi spasili Vanellopinu video igricu…

Osim tri nova filmska naslova, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju kriminalističku dramu “Leptir” u kojem glavne uloge tumače Charlie Hunnam, Christopher Fairbank i Rami Malek… zatim romantičnu komediju “Sad ili nikad” sa Jennifer Lopez i Vanessom Hudgens u glavnim ulogama, te porodičnu fantaziju, mjuzikl “Povratak Marry Poppins” u kojoj glevne uloge tumače Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw.

Za najmlađe posjetioce na repertoaru su još animirani hitovi “Eliot: Spašava Božić”, “Spider-Man: Novi svijet” i “Grinč”.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba

Kako do poklona?

Da biste osvojili jedan od dva VIP vaučera za uživanje u Cinema Cityju potrebno je da lajkujete ovu objavu na facebooku, a u komentaru tagujete osobu koju vodite sa sobom napišete ključnu riječ: #CinemaCityVIP. Dobinike/ce proglašavamo u ponedjeljak u 10 sati metodom slučajnog izbora!

NAPOMENA! Vaš VIP vaučer važi isključivo na vaše ime sedam dana i u tom roku mora da bude iskorišten. Nakon što proglasimo pobjednike/ce, vaša imena biće javljena ljubaznom osoblju Cinema Cityja, a vi ćete vaše vaučere moći da preuzmete na blagajni!  
Sretno svima!

Foto: Cinema City

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.