Cineplexx Palas: “Ladies night” uz “Zločeste mame”

by | 31 Oktobra, 2017

Ladies night, u organizaciji Cineplexxa Palas, biće održan 2. novembra u 20 časova uz premijerno prikazivanje filma “Božić kod zločestih mama”.

Stres svakodnevice najbolje razumiju mame, a da bi se sa stresom lakše nosile, OMCAFE donosi poklone za sve posjetiteljke. Miris kafe obećava sjajan početak dana i uvijek je izgovor za razgovor, ili kada je u pitanju Ladies night – izgovor za druženje.

“Božić kod zločestih mama” biće još zabavniji uz magazin Ljepota&Zdravlje koji će biti stalni partner Ladies Night-a.

Glavne glumice filma Zločeste mame – Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) i Carla (Kathryn Hahn) predstavile su slobodu. Slobodu da zabrljamo. Slobodu da činimo sve najbolje što možemo i svejedno zabrljamo. Bilo je olakšanje vidjeti iskrenost o životu majki na velikom platnu, a sada nam film “Božić kod zločestih mama” donosi taj isti duh u vrijeme praznika.

Ovaj put našim zločestim mamama u posjetu za praznike dolaze njihove mame koje glume Cheryl Hines, Christine Baranski i Susan Sarandon.

Film prati naše tri potcijenjene i preopterećene mame u pobuni protiv izazova i očekivanja Super Bowla za mame: Božića. Kao da nije dovoljno teško osmisliti savršene praznike za svoje porodice, mame moraju zadržati božićni duh dok zabavljaju svoje majke. Na kraju ovog putovanja Amy, Carla i Kiki će iznova definisati kako da svima naprave praznike posebnima i zbližiti se sa svojim majkama.

Film je na redovnom repertoaru Cineplexxa Palas od 2. novembra, a ulaznice za Ladies night su u prodaji.

https://www.youtube.com/watch?v=C_syYlqsbGQ

Ljepota&Zdravlje i Cineplexx “Palas” obradovaće dvije čitateljice ulaznicama za Ladies Night. Podijelite ovu vijest, a u komentaru nam odgovorite ko glumi glavne uloge u filmu “Božić kod zločestih mama”. Sretno!

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.