Edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje” održano u Tuzli

by | 21 Februara, 2020

“Trudnoća u kasnoj reproduktivnoj dobi”, tema je kojom je počelo Edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje”, a koje je održao dr Adem Balić. O vrlo aktuelnoj temi “Uticaj aerozagađenja na tok i ishod trudnoće”, govorila je dr Devleta Balić. Inače, BH IVF Centar “Dr Balić”, bio je domaćin projekta.

Foto: Promo

Druženje je održano sinoć u Tuzli, a trudnice su imale priliku da slušaju predavanja od eminentnih predavača, te da osvoje vrijedne poklone i nagrade. Govorilo se i prvim danima života novorođenčeta, značaju vitamina D tokom trudnoće i dojenja, psihofizičkoj pripremi trudnica, kao i o drugim temama koje su važne za svaku trudnicu.

dr Adem Balić

Za poklone su se pobrinuli sponzori i partneri projekta, te je tako svaka trudnica dobila vrećicu sa poklonima i časopis Roditelj, čiji je izdavač Sfera.

dr Devleta Balić

Osim toga, četiri glavne nagrade obezbjedili su: “Foto Tuzla” sa prvim profesionalnim fotografijama mame i mališana, “Ručni radovi Elvira”, koja je jednu trudnicu nagradila pesonalizovanom odjećom, TR Čarobni kutak koji je sretnu dobitnicu obradovao odjećom za novorođenče i “Šefice-personalizovane unikatne torbe” koji su darovali jednu trudnicu torbom na kojoj će se nalaziti njen lik.

Foto: Promo

Ovo je jedinstveni događaj koji privlači veliki broj zainteresovanih trudnica, te prilika da se trudnice edukuju, druže i komuniciraju sa doktorima i predstavnicima kompanija koji su sponzori i partneri samog projekta.

Foto: Promo

Projekat organizuje mostarska kompanija Sfera d.o.o, a održava se svaki mjesec. Naredne druženje zakazano je u Mostaru.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.