Exit narednog jula puni 20 i okreće novi list

by | 10 Novembra, 2019

Nakon ovogodišnjeg, po brojnim parametrima i svog najuspješnijeg izdanja dosad, Exit iduće godine, od 9. do 12. jula proslaviće jubilarnu, 20. godišnjicu.

Petrovaradinska tvrđava narednog jula biće u centru pažnje svjetske muzičke javnosti, na kojoj će se na preko 40 bina i zona okupiti neki od najznačajnijih muzičkih zvijezda današnjice, ali i nekoliko odabranih Exit izvođača iz prethodne dvije decenije, čiji su nastupi zauvijek postali nerazdvojan dio istorije festivala.

Pod simboličnim sloganom “Egzit 2.0”, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog djelovanja.

“Cijeli Exitov tim, kao i brojni naši prijatelji i saradnici, riješen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donijela dosad najbolje izdanje i jedan novi Exit, spreman za narednih dvadeset godina”, ističe Dušan Kovačević, osnivač festivala.

Uz objavu datuma, zakazan je i start prodaje ulaznica za petak, 22. novembar, tačno u podne, kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po cijeni od 5.990 dinara (oko 100 KM), što je ušteda od čak 60 odsto u odnosu na njihov konačni iznos. Prve ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati, a njihova sljedeća cijena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent.

https://www.facebook.com/exit.festival/videos/751809111912629/

Ulaznice u Srbiji prodavaće se posredstvom Exitovog sajta, kao i na blagajnama prodajne mreže Gigstix, gdje će već tradicionalno najvjerniji fanovi nekoliko sati ranije zauzeti svoje mjesto u redu kako bi stigli do ulaznica po povlašćenoj cijeni.

Prvi izvođači za Exit, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova.

Izvor: RTS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.