Film “Južni vetar” premijerno pred publikom u Sarajevu

by | 1 Novembra, 2018

Trenutno najpopularniji film “Južni vetar” reditelja Miloša Avramovića ove nedjelje počeće sa prikazivanjem u multiplexu Cinema City. Svečana premijera, kojoj će prisutvovati glumačka i autorska ekipa filma, biće održana u petak, 02. novembra sa početkom u 20 sati.  Film koji je za samo sedam dana prikazivanja u Srbiji vidjelo 150.000 gledalaca, pretenduje da postane novi kino hit i u Bosni i Hercegovini.

Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji, dobrih i loših momaka sa uličnog asfalta, stiže uzbudljiva filmska priča nastala iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisana autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje, koja oslikava suštinsku borbu između dobra i zla. Istovremeno to je poučna priča upućena mladim ljudima, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

Glavni glumac Miloš Biković pojavljuje se u potpuno drugačijoj ulozi, kao opasan momak sa beogradskog asfalta koji upada u rizičnu igru sa okorjelim kriminalcima u surovom okruženju.
Glavne uloge u ovom uzbudljivom akcionom trileru pored Miloša Bikovića tumače Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, koji je nažalost preminuo prije projekcije filma, kojem je ovo bila posljednja filmska uloga, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, kao i Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

Pripremila: I.K. Foto: Cinema City 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.