Categories Kada, gdje, s kim…

Hurem i Čakir vraćaju se na OBN u nastavku “Doline vukova”

Saradnja države i mafije, sukob žene i ljubavnice…

Unosna trgovina oružjem raspaliće fitilj i postati pogodno tlo za korupciju i mafijaške obračune. U igri mačke i miša, gledaćemo sukob najuticajnijih trgovaca i države, ali i rat dvije žene, neiscrpnu borbu vođenu da se sačuva porodica, ali i odbrani ljubav.

U centru radnje serije “Srce mafije” je Hizir Čakrbejli, trgovac i proizvođač oružja, i njegova brojna porodica. Buran Hizirov život u raljama mafije, jednako je buran i na ljubavnom planu gdje je on rastrzan između dvije prelijepe žene, zakonske supruge sa jedne i ljubavnice sa druge strane.

Gledaćemo borbu dvije žene, ljubavni rat, između Merjem koja pokušava održati porodicu, a samim tim i zadržati muža i Nazli koja će se svim silama boriti za ljubav čovjeka kojeg voli, a istovremeno i mafijaški rat koji potresa mračno tursko podzemlje.

Prikazana je cijela plejada vrlo zanimljivih likova koji su međusobno povezani, bilo porodičnim ili poslovnim odnosima.

Glumačku postavku čine brojna poznata lica iz serija koje ste do sada pratili. Hizir Čakrbejli je lik koji je napravljen po uzori na Čakira iz serije “Dolina vukova”, a igra ga isti glumac. Sjećate se Afife iz “Sulejmana Veličanstvenog”? Sada ćete imati priliku da je gledate kao Hizirovu majku Hajrije. Deniz Čekir, koja glumi Hizirovu ženu, sasvim sigurno već znate kao Iffet iz istoimene serije. A tu je i Meryem Uzerli koju je publika zapamtila kao Hurem iz “Sulejmana veličanstvenog”.

Ljubitelji ovih serija sigurno će pored dobre priče koju nosi ova serija, uživati i u prepoznavanju mnogih likova iz drugih turskih serija koji će se naći u ovoj mnogobrojnoj ekipi.

Premijera serije je na OBN-u u ponedjeljak 8. oktobra nakon showa “Stol za 4”.

Tekst i foto: OBN PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *