Categories Kada, gdje, s kim…

Infinia MASTER CLASS 2018: Spoj ljepote i glamura u Mostaru

Najveći regionalni stručnjaci iz beauty industrije u Mostaru: Lada Mitrašinović (Bela Make Up) iz Zagreba, Adi Hasić, make-up artist iz Sarajeva, Lesja Karić iz Novog Sada te uspješne i uticajne osobe u oblasti društvenih mreža i marketinga Hana Hadžiavdagić Tabaković i Sunčica Šanjević te poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

Već treću godinu za redom, Infinia d.o.o. iz Mostara organizuje prestižni beauty događaj “Infinia MASTER CLASS 2018”. Ovaj događaj – spoj ljepote i glamura – stavlja naglasak na unapređenje poslovanja i stručnih znanja iz beauty industrije te promociju istog kroz marketing i društvene mreže.

Kao i prošlih godina ovaj događaj privlači zanimanje i pažnju cijelog regiona!

Gosti predavači na ovom događaju su osobe koje su u samom vrhu regionalne beauty industrije. Jedna od njih je celebrity vizažistica Lada Mitrašinović iz Zagreba, poznatija kao Bela Make Up, koja je proglašena Cosmo influensericom godine. Lada brine o izgledu poznatih lica u Hrvatskoj – Maje Šuput, Indire, Nine Badrić te mnogih drugih.

Još jedna poznata osoba iz svijeta šminkanja biće predavač na ovom događaju – Adi Hasić iz Sarajeva. Adi radi kao televizijski šminker te pored toga, radi i  spotove, editorijale, snimanja, a već četiri godine učestvuje kao šminker na Fashion Week u Sarajevu.

Iz svijeta nail industrije dolazipredavač Lesja Karić iz Novog Sada. Lesja je osnivač i vodeći međunarodni predavač estetske akademije Atelier LK by Lesja Karić, licencirani međunarodni instruktor te licencirani međunarodni sudac za nail art. Lesja je takođe osnivač i glavni urednik časopisa za modeliranje i dizajn noktiju Atelier Nails te pokretač Otvorenog međunarodnog šampionata iz modeliranja i dizajna noktiju Magic & Nails.

Kako bi unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže, učesnice ovog događaja imaće priliku slušati od uspješnih i uticajnih osoba iz oblasti društvenih mreža i marketinga Hanu Hadžiavdagić Tabaković i Sunčicu Šanjević. Hana je jedna od najuticajnijih “lifestyle influenserica” iz regiona koju na društvenim mrežama prati preko 200.000 pratilaca, dok se Sunčica ubraja među najuticajnije inluenserice u Hercegovini.

Umijeće uspješnog prezentovanja svoga rada kroz javni nastup učesnicama ovog događaja prenijeće poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

Učite od najboljih kako kvalitetan rad i strast spojiti u jednu vrstu lijepe umjetnosti i uspješnog biznisa.

“Infinia MASTER CLASS 2018” ove godine biće održan od 18 – 21.  oktobra u Mostaru – u hotelu “Mostar”.

Za prijave i sve druge informacije dostune su Facebook stranice “Edukacijski centar Infinia” i “Salon ljepote Infinia”, te mobilni telefon 063 620 355 i e-mail: infinia.contact@gmail.com

Tekst i foto: PROMOCIJA

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *