Ispovijest Marije Šerifović na OBN televiziji

by | 23 Januara, 2014

NA televiziji OBN u subotu uveče 25.1.2014. u 22 sata počeće da se emituje serija “Ispovijest” o životu pop pjevačice Marije Šerifović. Posle bioskopske premijere, gledaoci će iz prve ruke čuti intimnu, emotivnu, iskrenu i na momente dirljivu i potresnu priču o evrovizijskoj pobjednici.

MARIJA 2

Dokumentarac, reditelja Petra Vujanića, pretočen je u osam dijelova, a svaki nosi posebnu simboliku i temu. Svako slovo riječi “Ispovijest” označava zapravo početno slovo pojedinačnih epizoda – “Istina”, “Spasenje”, “Pobjeda”, “Oproštaj”, “Vjera”, “Energija”, “Sudbina” i “Tajna”.

Marija govori o trijumfu na “Evrosongu” 2007, svojoj seksualnoj orijentaciji i želji da se ostvari kao majka. Serija sadrži detalje koji nisu prikazani u filmu, a u prvoj epizodi pod nazivom “Sudbina” Marija nam priča o čudnim događajima koji su odredili njen život.

Marijina iskrenost oduševila je publiku i njene kolege, a njena hrabrost da priča o najintimnijim događajima iz svog života, odnosima u porodici i trnovitom putu do uspjeha i pobjede na Pjesmi Evrovizije, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Saznaćemo šta o njoj misle i kolege, Leontina, Aleksandra Kovač, Saša Milošević Mare

Iako je medijska javnost najviše bila zainteresovana za njenu seksualnu orijentaciju, ta priča je ostala u sjenci dramatičnih događaja u porodici, odnosu njene majke i oca koji su prema Marijinim riječima, upravo definisali nju kao ličnost kakva je danas, iskreni borac koji hrabro korača ka svojim ciljevima.

Jedna od najupečatljivijih priča je ispovijest o pjevačicinom teškom djetinjstvu, odrastanju pored oca alkoholičara i kockara. Hrabro i s puno emocija govori i o najvažnijoj ženi u svom životu – majci Verici, koja je pored supruga Rajka preživjela pravi pakao.

Suštinu ispovijesti najbolje je opisao upravo reditelj Petar Vujanić koji je rekao da je ova priča zapravo putovanje u istinu i dušu jedne vrsne umjetnice.

Ne propustite pogledati Marijinu ispovijest na TV OBN u subotu u 22 sata!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.