Koncert solidarnosti za Jadranku Stojaković

by | 4 Maja, 2012
Radio Televizija Republike Srpske je sa početkom u 13 časova, održala pres konferenciju povodom Koncerta solidarnosti za Jadranku Stojaković pod nazivom “Ima neka tajna veza”. Koncert će biti održan u Sportskoj dvorani Borik u Banjaluci, 12.maja 2012. godine sa početkom u 21 čas.
Na pres konferenciji su govorili: Jadranka Stojaković, jedan od učesnika Dado Glišić, Maja Tatić, i predstavnici RTRS-a.
 
   Jadranka se, nažalost, iz Japana vratila u invalidskim kolicima, a proteklih više od godinu dana provela u nekoliko zdravstvenih ustanova, pokušavajući da ponovo prohoda. Vjeruje da je to privremeno stanje i da će jednom, makar i uz poteškoće, hodati.
 
   Želja Radio Televizije Republike Srpske je da se, održavanjem humanitarnog koncerta u dvorani Borik, gdje se može okupiti oko sedam hiljada posjetilaca, obezbjede sredstva za Jadrankin brži oporavak. 
 
   Učešće na koncertu potvrdili su mnogi estradni umjetnici iz svih republika sa područja bivše Jugoslavije, a među njima su: Ogi Radivojević, Kiki Lesendrić, Biljana Krstić, Sergej Ćetković, Maja Odžaklijevska, Željko Vasić, Kemal Monteno, grupa Regina, Seid Memić Vajta, Romana, Tifa, Vlado Podani, Maja Tatić, Marija Šestić, Etno grupa IVA, Igor Vukojević, Dado Glišić, Boris Režak, Mari Mari, Maja Nikolić, Bojan Marović, Franko Krajcar, Aleksandrija bend, grup Valentino, Milan Stanković.
 
    Takođe, humanitarna organizacija Art Vivo i RTS, Jadranki Stojaković će dodijeliti zlatnik sa žigom akcije “Veliko srce” koja se, pod pokroviteljstvom NJ.K.V. Princeze Katarine Karađorđević i UNICEF-a, održava već sedam godina i promoviše humanitarne aktivnosti vezane za osobe sa invaliditetom. Ceremonija uručenja će se desiti na samom koncertu. 
 
Koncert solidarnosti su podržali mnogi mediji, kako u BiH, tako i u regionu. Radio-televizija Srbije, Radio-televizija Vojvodina, BHRT, RTV Kraljevo, Kopernikus će direktno prenositi koncert u Banjaluci. 
 
Ulaznice su u predprodaji od ponedjeljka, ispred RK “Boska” na Trgu Krajine i na biletarnici SD “Borik”. Cijena jedne karte je 10 konvertibilnih maraka.
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.