Ladies Night: Druženje uz film “Ponovo kod kuće”

by | 13 Oktobra, 2017

Drage naše dame, 19. oktobra družimo se u novom Ladies Nightu uz film “Ponovo kod kuće”.  I ovaj oktobarski susret biće u znaku dobre zabave, ukusnih gastro delicija i divnih dama zbog kojih je svako naše druženje ugodno i lijepo. Da vam noć protekne u još ljepšoj atmosferi potrudit će se prijatelji projekta, a ovog puta su to: Madylife kozmetika i Zonin Prosecco pjenušavo vino. 

Više o filmu: Svježe razvedena od svog muža Аlice odlučuje da započne sa novim načinom života i seli se u rodni grad Los Angeles, sa svoje dvije mlade kćerke. Tokom izlaska povodom njenog četrdesetog rođendana, Alice upoznaje tri ambiciozna mlada filmska producenta kojima je potreban krov nad glavom. Alice dozvoljava ovim momcima da se privremeno usele kod nje, međutim njihov dogovor dobija neočekivani obrt. Nova nevjerovatna porodica i svježa romansa, bit će u krizi kada se Alicein bivši muž, pojavi sa koferom u rukama… Priča o ljubavi, prijateljstvu i porodici koju gradimo. Ovaj film također prenosi jednu izuzetno važnu životnu poruku – život iznova nije za početnike…

Ukoliko i vi želite da budete dio našeg druženja dovoljno je samo da budete brze i uz malo sreće osvojite ulaznicu za dvije osobe. Vaš zadatak je da nam u komentaru ispod teksta na portalu napišete: “Ko su prijatelji oktobarskog druženja? Sretnu dobitnicu izvlačimo u utorak, 17. oktobra. Sretno!

Više o glavnim partnerima oktobarskog Ladies Night druženja saznajte u nastavku…

Partner novog Ladies Night eventa je Madylife 

Prs labaratoriji su prvi dermatološki labaratoriji u Turskoj koji svoje proizvode kreiraju sa mineralnim molekulama i biljnim formulacijama, radeći po principu Herbal Science Tehnologije. Naš cilj je pružiti maksimalnu korist našim potrošačima. Naš labaratorij otkriva potrebe resornog sektora, te razvija proizvode kako bi ispunio tu prazninu. Stoga, kreiramo proizvode koristeći organske biljke, ekstrakte i ulja ljekovitog bilja, svježe voće, tursku glinu koja je prirodni izvor željeza, te pigmente biljnih boja i termalnu vodu, na taj način pružamo sirovine potrebne tržištu.
Danas smo svi na neki način pod utjecajem zagađenog zraka, klime, stresnih okolnosti te ugrožene prirode. Ovi faktori utječu na nas na razne načine kao što je brzo starenje kože, opadanje kose ili pojave peruti. Priroda nam za sve te probleme pokazuje put rješenja. Iz tog razloga mi smo svoj pokret započeli sloganom “Sve Što Očekujete od Prirode”.


Shvatanja o kozmetičkim proizvodima u razvijenim zemljama koja su se formirala dugi niz godina postala su nedovoljna za potrebe ljudi. Vidjevši nedostatak zapadne nauke u rješavanju spomenutih problema, mnoge zemlje su se okrenule ka istočnoj metodi gdje su na prvo mjesto stavljene biljke. To je zapravo razlog uspjeha turskih kozmetičkih proizvoda u zadnjih nekoliko godina. Turski inžinjeri sintezom istočne i zapadne kozmetike uspjeli razviti specifične proizvode, za kojima je velika potražnja u mnogim zemljama.

Partner Ladies Night eventa je i ZONIN – broj 1 pjenušci u svijetu

Zonin Prosecco najprodavanije je pjenušavo vino na svijetu koje zasluženo nosi titulu broj 1. Održavanje tradicije proizvodnje vina i vinarske kulture seže daleke 1821. godine u Italiji. Od samih
početaka firma je u vlasništvu porodice Zonin koja danas posjeduje više od 3.500 hektara na područjima izuzetno kvalitetne sorte vina. Obnavljajući vinograde, unaprjeđujući tehnologiju te educirajući zaposlenike, Zonin postiže visokokvalitetnu proizvodnju pjenušavih vina.

Najpoznatiji prosecco prisutan je u preko 100 država na globalnom nivou, a u Bosni i Hercegovini možete pronaći Zonin Prosecco 1821 te Zonin Prosecco Ice. Probajte profinjenu pjenušavost sačinjenu od odabrane vrste grožđa Glera sa Zoninom 1821. Pjenušavo vino svježeg i voćnog buqueta idealan je aperitiv, ali i odličan pratitelj laganih jela i deserta. Za ledeno dobro osvježenje izaberite Zonin Prosecco Ice koji punoću okusa postiže serviranjem uz 4 kockice leda i kriškom limete. Blaga pjenušavost, bogat, mirisan, svjež i voćan bouquet izvrsna su kombinacija uz slastice i lagana jela. Uživajte u jednostavnim trenucima u životu uz broj 1. prosecco na svijetu!

Comments(2)

  1. Alena kaže:

    Prijatelji oktobarske druženja su Madylife kozmetika i Zonin Prosecco vino
    Alena

  2. Alena kaže:

    Prijatelji oktobarskog druženja su Madylife kozmetika i Zonin Prosecco vino

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.