Categories Kada, gdje, s kim…

Ladies Night: Druženje uz film “Ponovo kod kuće”

Drage naše dame, 19. oktobra družimo se u novom Ladies Nightu uz film “Ponovo kod kuće”.  I ovaj oktobarski susret biće u znaku dobre zabave, ukusnih gastro delicija i divnih dama zbog kojih je svako naše druženje ugodno i lijepo. Da vam noć protekne u još ljepšoj atmosferi potrudit će se prijatelji projekta, a ovog puta su to: Madylife kozmetika i Zonin Prosecco pjenušavo vino. 

Više o filmu: Svježe razvedena od svog muža Аlice odlučuje da započne sa novim načinom života i seli se u rodni grad Los Angeles, sa svoje dvije mlade kćerke. Tokom izlaska povodom njenog četrdesetog rođendana, Alice upoznaje tri ambiciozna mlada filmska producenta kojima je potreban krov nad glavom. Alice dozvoljava ovim momcima da se privremeno usele kod nje, međutim njihov dogovor dobija neočekivani obrt. Nova nevjerovatna porodica i svježa romansa, bit će u krizi kada se Alicein bivši muž, pojavi sa koferom u rukama… Priča o ljubavi, prijateljstvu i porodici koju gradimo. Ovaj film također prenosi jednu izuzetno važnu životnu poruku – život iznova nije za početnike…

Ukoliko i vi želite da budete dio našeg druženja dovoljno je samo da budete brze i uz malo sreće osvojite ulaznicu za dvije osobe. Vaš zadatak je da nam u komentaru ispod teksta na portalu napišete: “Ko su prijatelji oktobarskog druženja? Sretnu dobitnicu izvlačimo u utorak, 17. oktobra. Sretno!

Više o glavnim partnerima oktobarskog Ladies Night druženja saznajte u nastavku…

7 komentara

    1. Postovana,
      karte necet moci preuzeti prije sutra u 19 i 30 sati na ulazu u Cinema City (javite se hostesi da ste dobitnica s portala i ona ce vam predati karte).

      Lp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *