Ladies Night: Viktorija i Abdul otvaraju novu sezonu druženja

by | 31 Augusta, 2017

Drage naše dame, nakon ljetne pauze i godišnjih odmora ponovo se družimo na starom mjestu, u divnom ambijentu Cinema Cityja i to ovog puta uz sjajan filmski hit “Viktorija i Abdul” koji će, sigurni smo, 21. septembar i naš ponovni susret učiniti lijepim i ugodnim. Septembarsko druženje kojim otvaramo novu sezonu Ladies Night druženja biće u znaku dobre zabave, ukusnih gastro delicija i divnih pozitivnih dama zbog kojih je svako naše druženje u protekle dvije godine ostalo zapamćeno i zabilježeno. Kako bismo na najljepši način otvorili novu sezonu divnih ženskih susreta pripremili smo vam i mnoga iznenađenja, kao i poklone naših prijatelja Avona kao glavnog partnera septembarskog druženja, Tosame, Boscha i kompanije Fress. 

Više o filmu: Film “Viktorija i Abdul” je nevjerovatna istinita priča o neočekivanom prijateljstvu u poznim godinama vladavine kraljice Victorie. Kad Abdul Karim, mladi službenik, doputuje iz Indije da bi učestvovao na Zlatnom jubileju kraljice, iznenadit će se kad shvati da je osvojio naklonost kraljice.

Dok kraljica preispituje stege svoje dugogodišnje pozicije, njih dvoje će sklopiti nevjerovatan, ali odan savez koji će njen bliski krug ljudi pokušati da uništi. Kako se prijateljstvo bude produbljivalo, kraljica će početi da uviđa svijet koji se mijenja kroz tuđe oči i s radošću će povratiti svoju ljudskost…

Ukoliko i vi želite da budete dio našeg druženja dovoljno je samo da budete brze i uz malo sreće osvojite ulaznicu za dvije osobe. Vaš zadatak je da nam u komentaru ispod teksta na portalu napišete: “Ko su prijatelji septembarskog druženja? Sretnu dobitnicu izvlačimo u petak, 15. septembra. Sretno!

Više o glavnim partnerima septembarskog Ladies Night druženja saznajte u nastavku

Kompanija Avon je glavni partner prvog Ladies Night druženja u novoj sezoni 

Avon je ‘Kompanija za žene’ koja je osnovala vlastiti fond 1955. godine s ciljem poboljšanja života žena. Danas se ta misija provodi na dva načina: borbom protiv raka dojke i poticanjem samosvjesnosti žena.

U sklopu Avonovog fonda za prevenciju raka dojke od 1992. godine, Avon je globalno prikupio više od 800 miliona američkih dolara. Kao dio globalnih napora kompanije u borbi protiv raka dojke Avon Bosna i Hercegovina je sa svojim djelovanjem počeo 2007.godine kada su u našu ponudu uvršteni dobro poznati proizvodi sa rozom vrpcom. Prihodi od ovih proizvoda umanjeni za troškove proizvodnje odlaze u Avonov Fond za borbu protiv raka dojke.

Partner septembarske Ladies Night je i @Bosch kućanski aparati 

Kvaliteta, garancija, inovativnost, pouzdanost I dugogodišnja tradicija koja traje 130 godina kao i proizvodnja energetski štedljivih aparata su osnovne karateristike brenda Bosch.
Ne možemo vas oslobodititi svakodnevnih obaveza. Međutim, možemo vam puno olakšati – kao brend br 1 u Evropi uvijek pružamo apsolutno vrhunsku učinkovitost. Naši kućanski uređaji predstavljaju beskompromisnu kvalitetu, tehničko savršenstvo i maksimalnu pouzdanost. Jučer, danas i ubuduće… poručuju iz Bosch-a. Uređaje Bosch proizvedene Njemačkom tehnologijom građani mogu potražiti u svim bolje opremljenim trgovinama u Bosni i Hercegovini.

Partner septembarske Ladies Night je i Tosama Bosna i Hercegovina 

Sportašice trebaju zaštitu od vlage u predjelu intimne regije. Znojenje koje natopi rublje i stoji dugo na tijelu stvara već omražene infekcije: gljivične i bakterijske. Tosamini Jasmin sport ulošci to spriječavaju.  Jer nam je stalo da dame budu zdrave! I muškarce također iritira znoj u predjelu međice. Gljivične i bakterijske infekcije nisu samo ženski problem. Prvi unisex ulošci Jasmin sport!

Jedan od partnera Ladies Night druženja je i Fress

Svakodnevnom saradnjom sa malim farmerima iz cijele BiH Fress radi na tome da njihovi domaći i svježi proizvodi nađu put do svakog kupca. Besplatnom dostavom na svaka vrata FRESS uklanja stres svima koji traže kvalitetne, organske i domaće proizvode. Takvi proizvodi su i organski sokovi od maline, kupine, borovnice i miksa šumskog voća koji su proizvedeni po svjetskim standardima, a dodatno na važnosti dobijaju jer ih proizode vrijedne žene iz istočne Bosne od ručno ubranih divljih šumskih plodova.

Ulazeći u drugu godinu saradnje kompanije Fress i Cinema City spremaju nova iznenađenja i nove projekte. Osim saradnje na projektu Ladies Night, jednom od najpopularnijih događaja za žene u BiH, te projektu za djecu Kreativni labaratorij, od sada možete uživati u organskim sokovima i čokoladnim grickalicama gledajući omiljeni film u Cinema Cityju.  Po prvi put na bosansko-hercegovačkom tržištu, a ekskluzivno u Cinema City Multiplex kinu, zahvaljujući Fressu, moguće je uživati u organskom snacku freez dried voća prelivenim belgijskom čokoladom. Proizvođač je austrijska kompanija Landgarten koja od 1989 proizvodi zdrave grickalice i prodaje ih u 30 zemalja svijeta, a od sada su prisutni i u BiH.

Comments(7)

  1. Azra kaže:

    Prijatelji septembarskog druženja su: Avon, Tosama i Fress.

  2. Amina kaže:

    Prijatelji septembarskog druženja su Avon, Tosama i Fress

  3. Adisa kaže:

    Prijatelji septembrskog druzenja su.Avon,Tosama i kompanija Fress.

  4. Emela Ramić kaže:

    Prijatelji septembarskog druženja su: AVON, TOSAMA i FRESS.

  5. Aida kaže:

    Avon, Tosame i kompanije Fress

  6. Adisa kaže:

    Prijatelji septembarskog druzenja su:Avon,Tosama i kompanija Fress.

  7. Adisa kaže:

    Prijatelji septembarskog druzenja su :Avon,Tosama i kompanija Fress.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.