M:tel i ove godine prijatelj Zimzograda

by | 8 Decembra, 2014

U subotu, 6. decembra 2014. godine, u Banjaluci, na Trgu Krajine, otvoren je Zimzograd, tokom kojeg će posjetioci u narednih mjesec dana imati priliku sa uživaju u prazničnom ugođaju ovog zimskog grada.

Svecana ceremonija otvaranja Zimzograda

Paljenjem m:tel Open sniježne kugle Zimzograd su svečano otvorili gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović i Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Najljepši praznični mjesec u Banjaluci je počeo, a kompanija m:tel i ove godine daje veliku podršku Zimzogradu, te će ovo biti prilika da se upravo na njegovim ulicama učvrste stara i rode neka nova prijateljstva.

“Od kompanije m:tel se već s razlogom očekuje najbolje, kako iz domena usluga, tako i iz domena zabave i društvene odgovornosti. Raduje nas što smo i ove godine dio projekta koji donosi praznični duh u centar Banjaluke i tako je svrstava na mapu savremenog svijeta”, istakao je povodom ovogodišnjeg Zimzograda Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju.

Zimzograd će i ove godine svojim posjetiocima ponuditi mnoštvo sadržaja, zabave, muzike i odličnog raspoloženja, koji će imati priliku da uživaju u predstavljanju vrhunskih domaćih ugostitelja, tradicionalnih proizvoda, vina, slanih, te slatkih delicija. Kompanija m:tel je za vrijeme trajanja Zimzograda pripremila mnogobrojne poklone i slatka iznenađenja koji će naročito obradovati najmlađe posjetioce.

Organizatori ovogodišnjeg Zimzograda su gradska Turistička organizacija i agencija Mint.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.