Nova investicija u poslovna znanja

by | 8 Jula, 2014

Investicija u stručna znanja je osnova stvaranja pretpostavki za jačanje poslovnog ambijenta u Bosni i Hercegovini.Poslovna edukacija utemeljena na znanju i iskustvu vrhunskih svjetskih stručnjaka siguran je put ka izvrsnosti, a izvrsnost u svakodnevnom poslovanju garantuje tržišni uspjeh i stvara prostor za budući razvoj.

IMG_0084

Poslovna akademija Finance sastavni je dio slovenske medijske kuće Finance (Bonnier Group) koje se uz dnevne novine Finance, dva mjesečna magazina Manager in Moje Finance, bi-weekly Medicina danas i internet izdanjem finance.si bavi edukacijom poslovne javnosti kroz različite konferencije i seminare. Finance je medijska kuća u 100% vlasništvu Bonnier medijske grupe koja se bavi televizijom, izdavaštvom dnevnih novina, biznis i trade pressa, magazina, filmskom industrijom, knjigama, radijom i digitalnim medijem. Sa sjedištem u Skandinaviji i znatnim prisustvom u Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Istočnoj Europi, Bonnier grupa aktivna je u 16 zemalja, a sačinjavaju je 350 kompanija i brendova sa preko 9.000 zaposlenih. Poslovna akademija Finance u Sloveniji organizira preko 80 poslovnih događaja godišnje, među kojima su najpoznatiji Poslovna konferencija u Portorožu, Slovenska marketinška konferencija i Sales Summit u Ljubljani.

Posebno smo zainteresirani za razvoj poslovne edukacije kroz organizaciju različitih vrsta konferencija. Želimo investirati u tržište Bosne i Hercegovine i podijeliti svoja znanja i iskustva. Poslovna akademija Finance vodeći je ponuđač na tržištu poslovnog obrazovanja, koja na svojim događajima (konferencijama i seminarima) povezuje opinion leaders i decision makers. Ciljne grupe, koje Poslovna akademija dostiže preko svojih događaja, pripadaju srednjem i top menadžmentu, kojima su ti eventi središta za razmjenu mišljenja, kao i platforma (podloga) za prihvaćanje boljih poslovnih odluka. U proteklih 10 godina PA Finance organizirala je više od 800 evenata (cca 80 godišnje), u obliku konferencija, seminara, foruma, editorial marketing events i slično, istakla je direktorica Poslovne akademije Finance Tatjana Pogačnik.
In Business Academy / IN Akademija/ je integralni dio poslovnih komunikacija kompanije Altermedia Sarajevo, koja na tržištu Bosne i Hercegovine posluje od 2003. godine. Fokusirana na izvrsnost u komunikaciji Altermedia je za svoje poslovne partnere razvila i dodatne kanale B2B komunikacije i u znajnoj mjeri ulaže u poslovnu edukaciju.

U ovoj godini kroz saradnju sa Finance poslovnom akademijom na tržište donosimo inovativnu poslovnu edukaciju baziranu na internacionalnom znanju i lokalnom iskustvu, te poznavanju tržišnih prilika u Bosni i Hercegovini, istakla je direktorica Altermedije Samira Muratovi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.