Očuvajmo tradiciju Sarajeva: Čika Ramiz ima novo radno mjesto

by | 20 Jula, 2016

Vođen idejama o konceptu sofisticiranog muškarca, butik Manners želi odati posebnu čast i pažnju jedinom sarajevskom čistaču cipela – Čika Ramizu. Tačnije, ispred Manners butika svoje novo radno mjesto dobiće sin najpoznatijeg uličnog čistača cipela – legendarnog Čika Miše.

Foto: PR

Čika Ramiz, ima novo radno mjesto…

U želji da očuva tradiciju zanata koja je othranila njegovu brojnu porodicu i sjećanje na oca (nosioca Šestoaprilske nagrade Sarajeva), njegov sin Ramiz će svaki dan nastaviti obavljati svoj vrijedni posao uz nove alate i obogaćenu ponudu za sve prolaznike koji vole sa njim proćaskati.

Foto: PR

On je više od čistača cipela, on je gradska legenda

Manners koncept se zasniva na muškarcu 21. vijeka. On je u konstantnom pokretu, u potrazi za uspjehom i ispunjenjem svojih vizija. No, i pored brojnih zadataka, ubrzanog stila življenja, on i dalje pronalazi način da bude profinjenog ukusa, uglađen, istinski džentlmen..

Foto: PR

Foto: PR

Pošto ima novo radno mjesto, ulični čistač dobiće novu kutiju sa nogostupima za čišćenje cipela, set boja, sjajila i novih četki kako bi sve odisalo po uzoru na njegove “internacionalne kolege” koje najmoćnijim ljudima sa Wall Streeta održavaju besprijekoran svakodnevni izgled.

Foto: PR

Foto: PR

Novi izgled radnog mjesta čistača cipela i novi sadržaji za ljetne dane doprinose da Čika Ramiz dobije novo lice, baš kao i njegov izumirući zanat.

Foto: PR

Foto: PR

Dok Čika Ramiz čisti cipele, šetači mogu kratiti vrijeme prelistavajući najnoviju štampu i uživati u novom iskustvu legendarne sarajevske atrakcije.

Kupci koji pokažu račun o obavljenoj kupovini u Manners butiku mogu besplatno očistiti cipele i prelistati dnevnu štampu tokom trajanja tromjesečne aktivacije.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.