Otvaranje Zimzograda 14. decembra na Trgu Krajine

by | 3 Decembra, 2013

Gradonačelnik Banjaluke, Slobodan Gavranović, direktor Turističke organizacije Grada Banjaluka, Ostoja Barašin, izvršni direktor za marketing i prodaju u kompaniji m:tel, Đorđe Mišić, te Brankica Janković, direktor agencije Demofest i Milena Đekić, direktor agencije MINT predstavili su Zimzograd – novogodišnji grad koji će ove godine prvi put biti izgrađen na Trgu Krajine od 15. decembra ove, do 15. januara iduće godine.

Zimzograd pres_0003

Pored toga, direktor Turističke organizacije Grada Banjaluka, Ostoja Barašin, te Brankica Janković, direktor agencije Demofest i Milena Đekić, direktor agencije MINT potpisali su petogodišnji ugovor o saradnji na Zimzogradu.

“Ovim projektom je Banjaluka još jednom učvrstila svoju poziciju na kulturno-turističkoj mapi Evropskih gradova”, kazao je Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović.

Ostoja Barašin, direktor Turističke organizacije Grada Banjaluka rekao je da je veliki broj gradova Evrope na svojim trgovima posebnu pažnju posveti prazničnoj decembarskoj i januarskoj čaroliji. Došlo je vrijeme da i po ovome Banjaluka bude dio Evrope.

“Praćenje evropskih i svjetskih trendova je naš poslovni imperativ, kako u domenu usluga i proizvoda koje donosimo na ovo tržište, tako i u smislu podrške projektima koji donose duh Evrope na ove prostore. Zato nije ni čudo što smo dali prijateljsku podršku Zimzogradu, s nadom da će njegove brojne posjetioce povezati vedar duh i dobra zabava, baš kao što ih mi povezujemo našim uslugama”, kazao je Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju u kompaniji m:tel.

Direktorica agencije Demofest, Brankica Janković i Milena Đekić, direktorica agencije MINT istakle su da je Zimzograd proizvod entuzijazma ove dvije agencije.

“Zahvalni smo što smo imali tu sreću da dobijemo podršku kako privatnih tako i gradskih subjekata, bez kojih ovaj projekat ne bi mogao da se realizuje”, rekla je Brankica Janković dodavši da se nada da će ovaj projekat živjeti i u godinama koje su pred nama.

Milena Đekić, direktor agencije MINT najavila je samo neka od dešavanja u Veseloj kući, a to je koncert benda Ane Štajdohar 21.12. i benda Makao koji 25. i 26. decembra.

“Pored svakodnevnih svirki domaćih i regionalnih cover bendova, za dobru zabavu pobrinuće se tamburaši i trubači, bez kojih, ruku na srce, ne možemo zamisliti dobar, praznični provod”, dodala je Milena Đekić dodavši da je radno vrijeme Vesele kuće do 02:00 iza ponoći.

“Zimzograd” će biti otvoren 14. decembra u popodnevnim časovima i trajaće sve do 15. januara 2014. godine, a u 24 kućice prodavaće se kafa, rakija, topla čokolada, kuvano vino, roštilj, uštipci i mnogobrojne delicije koje nas asociraju na zimske praznike. Trg užitaka radiće od 10:00 do 22:00 časa.

Ono što će posebno obradovati sve mališane u Zimzogradu je “Dječija kuća” u kojoj će svakodnevno boraviti Djed Mraz sa svojim vrijedim pomoćnicima. Svi koji žele moći će se slikati sa omiljenim djedom, a fotografiju će dobiti na licu mjesta.

Jednom riječju, Zimzograd će biće mjesto za promociju pozitivnih emocija povezanih sa praznicima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.