Ponovo u Planika i Pia Lank prodavnicama: Puma Basket Heart patike

by | 17 Augusta, 2017

Od sada, u Planika i Pia Lank prodavnicama ponovo možete pronaći najprodavaniji model Puma patika, Puma Basket Heart!

Radi se o klasičnim Basket patikama, kreiranim prvenstveno za košarkaške terene, ali ovaj put sa ženstvenim zaokretom – svilenim pertlama koje se vežu u mašnu.

Kada bi bilo moguće igrati balet u patikama, onda bi to svakako bio ovaj prelijepi Pumin model.

Puma Basket Heart svojim dizajnom teško mogu ostaviti bilo koga ravnodušnim. Inspirisane su retro modelima sa pažljivo odabranim detaljima koji osvajaju vaša srca.

Kada su se pojavile na tržištu, Puma Basket Heart osvojile su srca brojnih ljubiteljki poznatog sportskog brenda. Ovim modelom Puma je pokazala da casual look izgleda još bolje uz jedinstven romantični detalj u vidu široke pertle-mašne!

U okviru ove sjajne serije, rezervisane samo za dame, u naše trgovine stižu dva fantastična PUMA Basket Heart modela u prefinjenim nijansama crvene i crne boje. Gornjište patika je kombinacija tekstila i laka, a krasi ga i prepoznatljivo “balerina” pertlanje.

Mislimo da smo pronašli savršen par patika za romantičan sportski dan i duge ljetne i jesenje šetnje. Ovaj model od danas možete pronaći na našoj web stranici www.planika.ba, kao i u Planika i Pia Lank prodavnicama.

Požurite po svoj par, jer zalihe su ograničene!

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.