Pozivamo vas na još jedno Ladies Night druženje

by | 24 Augusta, 2015

Ljepota&Zdravlje nastavlja sa super druženjima, pa u saradnji sa svojim partnerima 29. septembra ponovo organizuje Ladies Night u prelijepom ambijentu Cinema Cityja.

DSC_0145

Pozivamo sve žene koje žele sebi pokloniti jednu divnu noć te uživati u ugodnom društvu i super iznenađenjima da nam se pridruže na projekciji filma “Pripravnik” i u opuštenom druženju. Uz kupovinu kino-ulaznice očekuju vas pokloni iznenađenja naših partnera i prijatelja projekta. Ne propustite noć dobrog ženskog filma i druženja u Cinema Cityju.

PRIPRAVNIK
Robert DeNiro oduševit će vas svojim (ne)poznavanjem mode glumeći pripravnika modnoga časopisa! U ovoj komediji o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert DeNiro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa!

Uloge: Anne Hathaway (Interstellar, Jadnici, Rat među nevjestama), Robert De Niro (Američki varalice, Obračun legendi, Malavita), Nat Wolff (Gradovi na papiru, Krive su zvijezde).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.