Razgovarajmo o savremenom odgoju: Problemi u učenju i kako ih prevazići…

by | 23 Novembra, 2018

Udruženje za promociju i podršku zdravom i kvalitetnijem životu “Mame” 1. decembra organizuje novu radionicu o izazovima savremenog roditeljstva, a ovaj put u fokusu su problemi u učenju i kako ih prevazići. Predavanje će biti održano u Ulici Zaima Sarca 14b.

Odgoj djece zahtjevniji je nego ikada prije i roditelji često trebaju savjet kako se snaći u izazovima kojima su pred njima.

Koliko puta ste se upitali zašto vaše dijete teško usvaja školsko gradivo? Ima li problem sa pažnjom i koncentracijom? Da li uči na pravilan način? Šta saznaje preko interneta? Kako komunicira sa svojim vršnjacima?

“Malo savjeta, a više razgovora za sve roditelje koji žele pomoći sebi i svome djetetu. Potražiti pomoć nije odraz neznanja već želja da pronađemo najbolje rješenje za svoje dijete”, poručuju “Mame”.

 

Predavanje vodi Sanja Matković, profesor opšte i eksperimentalne fonetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom, stručni konsultant vrtićke dobi, konsultant u oblasti inkluzivnog obrazovanja i edukator u programima namijenjenim prosvjetnim radnicima i roditeljima.

Učešće u stručnom predavanju i savjetovanju košta 30 KM (plaćanje će biti moguće na radionici ili žiralno).
Svoje mjesto možete rezervisati porukom u inbox eventa ili na broj 061 552 245
Možete i pisati na mail: [email protected]

Tekst i foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.