Samo na OBN-u: Jericho – priča o gradu u kojem je sve moguće

by | 13 Jula, 2018

Yorkshire, 1874. Nakon smrti supruga Annie Quaintain ostala je bez novca i porodičnog doma što je prisili da izgradi novi život u Jerichu, zabačenom gradiću koji se nalazi u ruralnom dijelu Yorkshirea. Radnja je to serije koju OBN počinje prilazivati danas (petak, 13. juli) u 23 sata!

Iako na prvu Jericho izgleda idilično, njegove mračne tajne neće dati mira Annie i ostalim mještanima. Osim svega toga, mještani su tu kako bi izgradili toliko vitalni vijadukt. Teren je negostoljubiv i ako to ne uništi šaroliku zajednicu građevinskih radnika, preduzetnika, porodica i žena, onda će sedam dugih i teških godina to sigurno učiniti.

Ova dramska serija prati stvaranje jedne jedinstvene zajednice u mjestu gdje sve moguće.

Jericho je prepun živopisnih likova, a glumačka postava iz Engleske to izvrsno nosi na svojim plećima. Posebno je briljantna Jessica Raine, koja je prihvatila ovu ulogu upravo zbog toga da svoju karijeru okrene u drugom smjeru i da je shvate ozbiljnije kao glumicu. To joj je uspjelo jer je ubrzo dobila filmsku ulogu, a do tada je nastupala većinom u mini-serijama.

Sjajna britanska serija u programu OBN-a biće prikazivana radnim danom i nedjeljom nakon serije “Bella” u večernjem terminu.

Ne propustite miks emocija i jake životne priče i dopustite da vas zabavimo.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.