U Turskoj se u septembru održava Spa & Wellness Samit

by | 22 Jula, 2013

Spa & Wellness industrija posljednjih godina bilježi rast i razvoj širom svijeta te mnogobrojni Wellness & Spa centri proširuju program usluga kako bi zadovoljili sve potrebe svojih klijenata. Tim povodom, u periodu od 5. do 7. septembra 2013. godine u turskom gradu Gaziantep, u Zeugma izložbenom i kongresnom centru održat će se Spa & Wellness Summit na kojem će sudjelovati vodeća imena Spa & Wellness industrije.

Spa and Wellness Summit

Cilj održavanja ovog trodnevnog samita jeste promovisanje razvoja zdravstvenog, Wellness & Spa turizma u skladu s najnovijim trendovima te da se učesnicima omogući da unaprijede svoj biznis, da uspostave nove poslovne veze i da dođu do očekivane publike kroz učinkovite promocije unutar i izvan zemlje. Također, razgovarat će se o inovacijama te će se održati paneli u kojima će predavači iz Turske kao i predavači iz drugih zemalja podijeliti svoja opsežna iskustva i znanja.

Spa & Wellness Summit organizuje se uz podršku Ministarstva kulture i turizma Turske, Generalnog Direktorata za promocije, Generalnog Direktorata za ulaganja i poslovanje, Spa & Wellness vijeća za razvoj, Asocijacije za zdravlje i prirodne terapije, Asocijacije medicinskog turizma i Anti-aging Asocijacije.

Gosti i sudionici samita imat će jedinstvenu priliku da upoznaju najstarije naseljeno mjesto u Turskoj, te jedno od najstarijih naseljenih gradova u cijelom svijetu. Gaziantep, ili Antep kako se nekada zvao je središte pokrajine istog imena, koji se nalazi između jugoistočne anadolijske regije i mediteranske regije u Turskoj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.